Mijn favoriete beautyproducten voor in de winter

 

Als het buiten zo ontzettend koud is, merk ik dat direct aan mijn huid. Mijn handen worden droog, mijn lippen barsten, ik krijg eczeem in mijn gezicht en op mijn vingers en krijg standaard een loopneus. Op zich natuurlijk niet erg allemaal, maar vandaag heb ik een lijstje met dingen die de ongemakken net wat draaglijker maken: mijn favoriete beautyproducten voor in de winter.

favoriete beautyproducten voor in de winter

Favoriete beautyproducten voor in de winter

Lipikar Baume AP+ van La Roche-posay

favoriete beautyproducten in de winter (2)

Laten we beginnen met deze Lipikar Baume A+ van La Roche-Posay. Vorig jaar kreeg ik ineens eczeem. De huisarts schreef een hormooncrème voor, maar die mocht ik maar 2 x per dag smeren. Omdat de plekjes echt droog waren, wilde ik graag iets wat ik wat vaker kon smeren. De apotheek gaf het advies om deze crème te proberen. En ik kan je zeggen: ik smeer niets anders meer! Op mijn eczeem, maar eigenlijk overal waar mijn huid droog voelt. Deze pot staat op mijn nachtkastje, en als hij leeg is, komt er zeker een nieuwe! La Roche-Posay bevalt dus erg goed.

Decubal Handcrème

Decubal handcreme

Ik kende het merk Decubal helemaal niet, maar dankzij Desirée van Curvacious ben ik helemaal verkocht. Deze handcrème bevat (o.a.) kokosextract, soja olie, lanoline, glycerine, vitamine E, zonnebloemolie en hyaluronzuur, maar geen ‘vervelende’ ingrediënten als alcohol, parfum en parabenen. De crème ruikt niet heel erg lekker, maar ook niet vies. Een beetje neutraal zeg maar. Maar hij smeert wel erg lekker, en ik heb deze tube dus altijd in mijn tas.

Lippenbalsem

Ik kan niet goed kiezen welke van deze 2 nou het fijnst is, en ik gebruik ze dus ook afwisselend. Links is de coco nilla lipbalm van Bee Natural (te koop bij de DM in Duitsland), en rechts de lippenbalsem van Dr. Swaab. De variant van Dr. Swaab laat zo’n fijn tintelend gevoel achter op je lippen, na het opsmeren (zoals Blistex uit een potje zeg maar). Onmisbaar in mijn tas!

Papieren zakdoekjes

Nog zoiets wat ik altijd in mijn tas heb zitten, zomer of winter: papieren zakdoekjes! Ik ben stiekem het meeste fan van zakdoekjes met balsem, want die zijn zo lekker zacht voor je neus. Maar dit zijn mijn nieuwe favorieten, vanwege de verpakking, ha! Dit zijn de zakdoekjes van de Hema, en ondanks dat ze geen balsem hebben, zijn ze toch verrassend zacht. Gotta love the gold!

Oriflame wonderpotjes

En tot slot in dit lijstje met favoriete beautyproducten voor in de winter deze wonderpotjes van Oriflame. Vorig jaar kocht ik ze online, in verschillende ‘smaakjes’ en deze dwalen overal door het huis: naast het bed, in de keuken, verzin het maar. Je kunt dit overal op smeren: je lippen, je nagelriemen, droge plekjes op armen en/of benen, wat je maar wilt.

En wat zijn jouw favoriete beautyproducten voor in de winter? Waar kan jij absoluut niet zonder? Ik ben benieuwd!

xx
Loes

2 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 07:55

  Die zakdoekjes van Hema vind ik altijd zo’n leuke verpakking hebben en ze zijn maar een 1 euro!
  En ik kan ook echt niet zonder lipbalsem.

  • Loes
   Auteur
   20 januari 2017 / 12:13

   Haha, ja, leuk he? Het oog wil ook wat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *