Eye & Face Palette Catrice Dawid Tomaszewski | Beauty

Als ik bij Kruidvat ben, kan ik het niet laten om even in de schappen van Catrice en Essence te neuzen. Die leuke budget-merken hebben een ontzettend goede doorlooptijd qua nieuwe producten en er is dus eigenlijk altijd wel wat nieuws te zien. Omdat de kwaliteit ook vaak goed is, laat ik me nog wel eens verleiden tot aankopen die niet strikt noodzakelijk zijn. Zo nam ik 2 weken geleden het Eye & Face palette van Catrice i.s.m. Dawid Tomaszewski mee. Ben je benieuwd hoe die bevalt?Catrice & Dawid Tomaszewski

Eye & Face palette catrice dawid tomaszewski (2)-

Wie Dawid Tomaszewski is, heb ik moeten opzoeken. Hij schijnt een Poolse ontwerper te zijn, die pendelt tussen Londen en Berlijn. Ik kende hem dus niet, maar ik moet zeggen dat zijn collectie voor Catrice direct mijn aandacht trok. Mooie rosé gouden verpakkingen, en zelfs een bijpassende beauty clutch er bij. Dat ‘Limited’ werkt bij mij altijd extra op de een of andere manier: het feit dat het ‘straks’ niet meer te koop is, woekert de koopdrang enorm aan!

Ik moet zeggen dat ik de meeste producten uit de collectie wel gewoon OK vond, maar toen ik het palette opende dacht ik: ‘die heb ik nodig!’.

Eye & Face Palette

Eye & Face palette catrice dawid tomaszewski (3)-

Ok, laten we even bij de feiten beginnen. Dit palette bedoel ik dus: een mooi rosé gouden doosje dat € 7,99 kost. Daar krijg je dan 8 x oogschaduw, een blush en een highlighter voor.

Eye & Face palette catrice dawid tomaszewski (4)-

Ja, ik ben stiekem al alleen vanwege de buitenkant verkocht, ha.

Eye & Face palette catrice dawid tomaszewski (6)-

Maar die binnenkant, daar gaat het om! Ik vind het best wel een uniek palette, want alle kleuren die er in zitten, vind ik mooi. Dat komt niet heel vaak voor. De blush en de highlighter passen precies bij mijn (lichte) huid. En de kleuren oogschaduw zijn ook helemaal mijn stijl. Prachtige herfstkleuren met genoeg donkere kleuren om een mooi diepte-effect op je ogen aan te brengen.

De oogschaduw links onderin (de lichtbruine zeg maar) is echt mat, de rest heeft wat meer shimmer. Die combinatie vind ik prima, van mij had het matte niet per se gehoeven, maar het is goed zo.

Swatches!

Eye & Face palette catrice dawid tomaszewski (8)-

Ha, zie je hoe enthousiast ik was met de blush? Die pigmentatie is echt super goed!! Voorzichtig aanbrengen dus, met de vinger had ik al snel te veel. Met een make-upkwast kun je het goed in laagjes aanbrengen gelukkig. De highlighter is een mooie subtiele kleur. Een prima glimmertje, zonder dat je direct als een malle kerstbal op pad gaat.

Eye & Face palette catrice dawid tomaszewski (9)-

Dit zijn de grootste vakjes oogschaduw: de pigmentatie lijkt in eerste instantie niet echt top, maar op mijn ogen (met een make-upkwast aangebracht) ziet het er wel erg goed uit.

Eye & Face palette catrice dawid tomaszewski (10)-

De kleine vakjes waren heel lastig om goed te raken met mijn dikke vingers, dus de swatches zijn eigenlijk niet helemaal eerlijk. Met een kwast kun je de oogschaduw super goed pakken en krijg ik er meer kleur af dan met de vinger. Gelukkig maar.

Conclusie

Eye & Face palette catrice dawid tomaszewski (5)-

Ja, ik ben verkocht! Voor € 7,99 is dit een enorm compleet palette. Dit is ideaal om mee te nemen op vakantie: een beetje bronzer erbij en je hebt eigenlijk alles bij je!

Deze collectie is tot december te koop, zie hier voor meer informatie.

Heb jij de collectie van Catrice en Dawid Tomaszeski al gespot? En wat zou jij willen proberen?

xx
Loes3 Reacties

 1. 8 november 2017 / 13:38

  Ik had nog niet echt de tijd genomen om de collectie te bekijken haha, vooral niet omdat de naam Dawid Tomaszeski mij ook niets zei 😉 Maar dit palette vind ik wel heel erg mooi!

  • Loes
   Auteur
   9 november 2017 / 15:27

   Haha, ik had de naam in eerste instantie helemaal niet gezien. Het palette is echt de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *