Een nieuw hoofdboord | DIY

[:nl]nieuw hoofdbord

Hoera! Ik ben nog steeds erg blij met ons nieuwe dekbed! Het staat ontzettend hyggelig zeg maar, past helemaal bij onze slaapkamer. Een tijdje terug schreef ik al een post over inspiratie voor iets wat als hoofdbord moest gaan dienen en dat triggerde manlief tot een creatieve ingeving.

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

een nieuw hoofdbord

Via de website van Landelijk Steigerhout zagen we mooie foto’s over dingen die boven het bed konden staan. Een aanbieding bij de bouwmarkt leverde wat mooie planken op en zo ging manlief aan de slag met het mooie project.

Hoofdbord steigerhout (3)

En dit is het resultaat geworden dus. En we zijn er zo blij mee! Ik ben vervolgens lekker aan het shoppen geweest voor lichtblauwe accessoires en zo is het een gezellig geheel geworden.

Hoofdbord steigerhout (4)

Even wat details: zilver en lichtblauw als accessoires. De vaasjes links komen van Leen Bakker. De zilveren waxinelichtjeshouders had ik al in huis, en ik weet niet meer precies waar ze vandaan komen.

Hoofdbord steigerhout (5)

Deze mooie blauwe dingen komen van de Gamma.

Hoofdbord steigerhout (8)

De vaasjes links komen ook van Leen Bakker en rechts bovenin zijn bij de Kwamtum gescoord. Net als de dobbelstenen overigens.

Even een leuk dingetje: zie dat ge-wel-dige zaklampje van Olaf: helemaal in de goede kleur, haha. Die gebruiken we als we ’s nachts bij 1 van de kindjes moeten kijken.

Het vakje rechtsonder is mijn vakje: hier staat normaal mijn e-reader ook bij, en de eventuele boeken die ik aan het lezen ben. Gewoon, omdat het zo gezellig staat.

Hoofdbord steigerhout (6)

Het heeft uiteindelijk denk ik een week geduurd voordat het klaar was: het zagen en schroeven was zo gebeurd, maar er moesten ook 3 lagen verf op..

Hoofdbord steigerhout (14)

Maar ik ben wel zo blij met het resultaat!

Hoofdbord steigerhout (10).JPG

Voor ons raam hebben we ook een plaat waar o.a. de tv op staat in dezelfde kleur, en dus vond ik het ook tijd om daar wat lichtblauwe elementen toe te voegen.

Eigenlijk wil ik er helemaal niet zoveel woorden aan vuil maken, de plaatjes spreken voor zich.

Zou jij een hoofdbord zelf maken?

xx
Loes
 [:en]Hoofdbord steigerhout (2)

Hoera! Ik ben nog steeds erg blij met ons nieuwe dekbed! Het staat ontzettend hyggelig zeg maar, past helemaal bij onze slaapkamer. Een tijdje terug schreef ik al een post over inspiratie voor iets wat als hoofdbord moest gaan dienen en dat triggerde manlief tot een creatieve ingeving.

Via de website van Landelijk Steigerhout zagen we mooie foto’s over dingen die boven het bed konden staan. Een aanbieding bij de bouwmarkt leverde wat mooie planken op en zo ging manlief aan de slag met het mooie project.

Hoofdbord steigerhout (3)

En dit is het resultaat geworden dus. En we zijn er zo blij mee! Ik ben vervolgens lekker aan het shoppen geweest voor lichtblauwe accessoires en zo is het een gezellig geheel geworden.

Hoofdbord steigerhout (4)

Even wat details: zilver en lichtblauw als accessoires. De vaasjes links komen van Leen Bakker. De zilveren waxinelichtjeshouders had ik al in huis, en ik weet niet meer precies waar ze vandaan komen.

Hoofdbord steigerhout (5)

Deze mooie blauwe dingen komen van de Gamma.

Hoofdbord steigerhout (8)

De vaasjes links komen ook van Leen Bakker en rechts bovenin zijn bij de Kwamtum gescoord. Net als de dobbelstenen overigens.

Even een leuk dingetje: zie dat ge-wel-dige zaklampje van Olaf: helemaal in de goede kleur, haha. Die gebruiken we als we ’s nachts bij 1 van de kindjes moeten kijken.

Het vakje rechtsonder is mijn vakje: hier staat normaal mijn e-reader ook bij, en de eventuele boeken die ik aan het lezen ben. Gewoon, omdat het zo gezellig staat.

Hoofdbord steigerhout (6)

Het heeft uiteindelijk denk ik een week geduurd voordat het klaar was: het zagen en schroeven was zo gebeurd, maar er moesten ook 3 lagen verf op..

Hoofdbord steigerhout (14)

Maar ik ben wel zo blij met het resultaat!

Hoofdbord steigerhout (10).JPG

Voor ons raam hebben we ook een plaat waar o.a. de tv op staat in dezelfde kleur, en dus vond ik het ook tijd om daar wat lichtblauwe elementen toe te voegen.

Eigenlijk wil ik er helemaal niet zoveel woorden aan vuil maken, de plaatjes spreken voor zich.

Zou jij een hoofdbord zelf maken?

xx
Loes

 [:]

4 Reacties

  1. Neelke | The Dutch Chronicles
    30 januari 2016 / 09:06

    Wat een leuk ding. En ook handig dat je er zo veel leuke decoratie dingetjes in kwijt kan.

  2. 2 februari 2016 / 15:07

    Onze keuken hebben we van steigerhout gemaakt en we hebben nog wel 2 planken over. Dat is denk ik niet genoeg voor een hoofdbord. Maar dit is wel heel leuk gedaan! Hard gewerkt, die man van je. Complimenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *