De gezelligste uitspraken van de kids | Persoonlijk

  
De wintersport zit er helaas al weer op, en we hebben het heerlijk gehad met zijn allen. Wij zaten samen met zwager en schoonzus en hun 2 jongens in 1 huisje en ik heb verschrikkelijk gelachen om de uitspraken van de kids. Voor een feel-good idee deel ik ze vandaag met je.

Kinderen vertellen echt de meest prachtige verhalen. Soms vraag ik me echt af waar ze de dingen vandaan halen. Deze vakantie hadden we dus 3 van die wijsneuzen met van die heerlijke wijsheden. Komen ze:

‘Mogen we Ice Tea 2 kijken?’ –> Moest ice age zijn.. En dan waren ze echt verontwaardigd als je ze zei dat het Ice Age was, hihi.

‘Ik wil op de tet tet’ –> Ik wil op de tablet. 

‘Opa, kunnen we een afspraak zeggen? Als je gaat kieren, moet je een bril op!’ –> Opa, kunnen we een afspraak maken. Als je gaat skiën, moet je een zonnebril op. Met dochterlief proberen we soms afspraken te maken als ze eigenlijk iets niet wil. Nu wil ze dat dus zelf ook, door een ‘afspraak zeggen’. 

‘Maja de koning’ –> My little pony. Dit werd vooral door de jongens zo genoemd, want mijn dochter kende dit al wel.

‘Mogen we nog chips met die meneer bovenaan?’ –> Die pringles bussen met dat poppetje boven aan de bus.

‘Ik zieieieieieie niks’ –> Als iemand voor de tv staat, dan roepen 2 jongens dit in koor. 

‘Ik hoor iemand’ (op fluistertoon, mijn dochter) –> als er iemand op de trap loopt of boven of beneden iets roept, en dat dan dus 247 keer op een dag met een vingertje in de lucht.

‘Wintersport?? Wat is dat?’ –> Als we vragen of de kids een leuke wintersport hebben gehad is dit het antwoord.

‘Ik wil meerworst’ –> smeerworst op brood. Sinds onze kleine man dit op brood eet, is dochterlief er ook enorm fan van.

‘Letitoooo, letitaaaaaa’ –> Let it go, dat leuke liedje van Frozen. Mijn dochter zingt dit dus de hele dag op haar manier (ze moet nog 3 worden, de kleine tuttebel).

Lief toch?

Xx

Loes

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *