De 10 leukste gepimpte Ikea-keukentjes | Kids

[:nl]ikea-keukentjes

Dat Ikea een favoriete winkel van mij is, was vast nog niet opgevallen. Je kunt er zoveel leuke spullen kopen! Mijn favoriet voor de kids is wel het Duktig Keukentje. Wij hebben het voor onze kleine meid (natuurlijk) ook aangeschaft. Ondertussen is het keukentje wat opgeleukt met zelfgemaakte handdoekjes, theedoekjes en een serviesje, maar ik heb er niet heel veel aan verbouwd. Op Pinterest kwam ik ware kunstwerken tegen, en ik moet zeggen dat het ondertussen erg begint te kriebelen. Vooral een achterwandje zou een welkome aanvulling zijn, omdat er nu wel eens spulletjes tussendoor schieten zeg maar. Goed, vandaag de 10 mooist gepimpte keukentjes. Kijk mee!

Duktig 01.jpg

Ooohhh, die achterwand! Lekker retro toch? En dan die gouden accenten, ik vind het wel grappig allemaal. Bij ons in huis zou dit qua kleur niet echt passen, maar ik vind het wel super gedaan!

Duktig 02

En dan deze zwart-wit-roze. Ik hou wel van dat strakke. En ook hier weer gouden kraantjes. Geweldig toch? Ik vind deze echt geweldig aangekleed verder: het kleed erbij, en het zitje: het matcht allemaal perfect. Super!

Duktig 03

Deze paarse past dan weer wel bij ons in huis! Ik vind het zo knap dat die deurtjes zo strak gekleurd zijn zeg maar. En die achterwandjes in het bovendeel ook mooi paars. Kom maar door, zou ik zeggen!

Duktig 04.jpg

In groentinten is ‘ie ook erg leuk: moet je dat achterwandje zien: het zijn net echte tegeltjes! En een echte koel-vriescombinatie er bij naast. Zelfs de handdoek is matchend en ook het aanrechtblad heeft een aangepaste kleur.

Duktig 05

Nog één die dochterlief zo zou kiezen, want ROZE! En dan die geweldige knopjes voor het fornuis, en dat marmeren blad! Ziet er strak uit allemaal.

Duktig 06.jpg

Zelf ben ik helemaal verliefd op dit hyggelig exemplaar. Gezellig toch zo. En wat minder meisjes-achtig dan dat roze en toch ruim voldoende om lekker mee te tuttebellen. Dat espresso-apparaat vind ik helemaal prachtig. Houten speelgoed is wel zo leuk! Ja, dit is wel mijn favoriet.

Duktig 07

Een meisjesachtig exemplaar: nog meer roze dan voorheen. En bloemetjes op de deur. Deze vind ik ook wel erg leuk gedaan hoor.

Duktig 08.jpg

Weer een beetje een retro-variant. Met een lampje in de oven! En een mooie waterkoker op het aanrecht. Het kleurenschema van deze is ook wat meer voor jongens en voor meisjes. Leuk gedaan!

Duktig 09

Van deze vind ik de achterwand zo mooi. Leuke kleurtjes, maar toch erg strak. Dat blauwe vind ik ook wel weer erg leuk, het staat erg fris zo.

Duktig 10.jpg

En tot slot nog even een roze keukentje, met ook weer een koelkast er bij. Dat vind ik ook nog wel iets om een keer over na te denken. We hebben wel zoveel spulletjes bij het keukentje dat we ze daar prima in kwijt zouden kunnen haha, alleen bij ons hebben we niet zoveel ruimte meer naast het keukentje. Of die zoude we dan weer moeten verplaatsen. Hij staat bij ons nu in onze keuken, want als wij dan aan het koken zijn, kan de kleine meid ook lekker koken. Wel zo gezellig vonden we.

Ik krijg echt helemaal zin om nog even een keer wat aan ons keukentje te doen. Zoals ik zei vind ik zo’n achterwand echt wel van toegevoegde waarde. Binnenkort maar eens even met manlief over hebben. En dan even uitzoeken hoe we het voor meisjes en jongens leuk kunnen houden :).

Wat is jouw favoriet?

xx
Loes

Save[:en]Duktig.jpg

Dat Ikea een favoriete winkel van mij is, was vast nog niet opgevallen. Je kunt er zoveel leuke spullen kopen! Mijn favoriet voor de kids is wel het Duktig Keukentje. Wij hebben het voor onze kleine meid (natuurlijk) ook aangeschaft. Ondertussen is het keukentje wat opgeleukt met zelfgemaakte handdoekjes, theedoekjes en een serviesje, maar ik heb er niet heel veel aan verbouwd. Op Pinterest kwam ik ware kunstwerken tegen, en ik moet zeggen dat het ondertussen erg begint te kriebelen. Vooral een achterwandje zou een welkome aanvulling zijn, omdat er nu wel eens spulletjes tussendoor schieten zeg maar. Goed, vandaag de 10 mooist gepimpte keukentjes. Kijk mee!

Duktig 01.jpg

Ooohhh, die achterwand! Lekker retro toch? En dan die gouden accenten, ik vind het wel grappig allemaal. Bij ons in huis zou dit qua kleur niet echt passen, maar ik vind het wel super gedaan!

Duktig 02

En dan deze zwart-wit-roze. Ik hou wel van dat strakke. En ook hier weer gouden kraantjes. Geweldig toch? Ik vind deze echt geweldig aangekleed verder: het kleed erbij, en het zitje: het matcht allemaal perfect. Super!

Duktig 03

Deze paarse past dan weer wel bij ons in huis! Ik vind het zo knap dat die deurtjes zo strak gekleurd zijn zeg maar. En die achterwandjes in het bovendeel ook mooi paars. Kom maar door, zou ik zeggen!

Duktig 04.jpg

In groentinten is ‘ie ook erg leuk: moet je dat achterwandje zien: het zijn net echte tegeltjes! En een echte koel-vriescombinatie er bij naast. Zelfs de handdoek is matchend en ook het aanrechtblad heeft een aangepaste kleur.

Duktig 05

Nog één die dochterlief zo zou kiezen, want ROZE! En dan die geweldige knopjes voor het fornuis, en dat marmeren blad! Ziet er strak uit allemaal.

Duktig 06.jpg

Zelf ben ik helemaal verliefd op dit hyggelig exemplaar. Gezellig toch zo. En wat minder meisjes-achtig dan dat roze en toch ruim voldoende om lekker mee te tuttebellen. Dat espresso-apparaat vind ik helemaal prachtig. Houten speelgoed is wel zo leuk! Ja, dit is wel mijn favoriet.

Duktig 07

Een meisjesachtig exemplaar: nog meer roze dan voorheen. En bloemetjes op de deur. Deze vind ik ook wel erg leuk gedaan hoor.

Duktig 08.jpg

Weer een beetje een retro-variant. Met een lampje in de oven! En een mooie waterkoker op het aanrecht. Het kleurenschema van deze is ook wat meer voor jongens en voor meisjes. Leuk gedaan!

Duktig 09

Van deze vind ik de achterwand zo mooi. Leuke kleurtjes, maar toch erg strak. Dat blauwe vind ik ook wel weer erg leuk, het staat erg fris zo.

Duktig 10.jpg

En tot slot nog even een roze keukentje, met ook weer een koelkast er bij. Dat vind ik ook nog wel iets om een keer over na te denken. We hebben wel zoveel spulletjes bij het keukentje dat we ze daar prima in kwijt zouden kunnen haha, alleen bij ons hebben we niet zoveel ruimte meer naast het keukentje. Of die zoude we dan weer moeten verplaatsen. Hij staat bij ons nu in onze keuken, want als wij dan aan het koken zijn, kan de kleine meid ook lekker koken. Wel zo gezellig vonden we.

Ik krijg echt helemaal zin om nog even een keer wat aan ons keukentje te doen. Zoals ik zei vind ik zo’n achterwand echt wel van toegevoegde waarde. Binnenkort maar eens even met manlief over hebben. En dan even uitzoeken hoe we het voor meisjes en jongens leuk kunnen houden :).

Wat is jouw favoriet?

xx
Loes[:]

2 Reacties

  1. Neelke | The Dutch Chronicles
    21 januari 2016 / 09:07

    Wat zijn ze leuk!! Vooral de bovenste met het bloemetjes behang is echt prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *