Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw | Limited Fashion Edition

Zoals je al eerder kon lezen, ben ik enorm fan van producten van Catrice. En dan vooral van de dingen waar ‘limited’ voor staan, want die zijn maar een beperkte tijd beschikbaar. En zo liep ik vorige week dus weer eens door Kruidvat en viel mijn oog op de Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw – Limited Fashion Edition. Ik kon de verleiding grotendeels weerstaan en naam alleen het oogschaduw-palette mee. Vandaag laat ik je zien hoe dat bevalt!

Catrice & Kaviar Gauche

Het schijnt dat Catrice elk jaar een soort samenwerking met het Duitse merk Kaviar Gauche (blijkbaar bekend van bruidsmode). Kaviar Gauche ken ik dan weer niet, maar de collectie die nu met Catrice tot stand is gekomen is wel een plaatje voor het oog.

Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw (11)-

Kijk dan, hier loop je toch niet zomaar langs? Zie je dat tasje links? Dat is een etui voor make-upkwasten. Het is dat ik het ECHT niet nodig had, anders was die ook meegegaan. Naast het etui zijn er verschillende kwasten, een highlighter en dus een oogschaduwpalette in het assortiment.

Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw Palette

Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw (2)-

Het doosje is alleen al een plaatje om naar te kijken. De bovenkant is van een leerachtig materiaal en is prachtig getempeld. De randen zijn goudkleurig, net als de binnenkant van het doosje:

Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw (4)- Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw (4)- Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw (4)-

Ik kon niet echt kiezen tussen de verschillende foto’s die ik had gemaakt van de binnenkant, ha. Op de laatste foto van deze 3 kun je de kleur van het doosje goed zien, op de rest is de kleur van de oogschaduw wat beter te zien.

Catrice Kaviar Gauche Oogschaduw (4)-

Er zitten 4 kleuren in het doosje: 3 glanzende en 1 matte. Ze passen perfect bij elkaar en je kunt er dus een mooie look mee maken: prima kleuren voor overdag. Niet te donker, en kleuren die ik erg bij mij vind passen.

Een foto van swatches zonde flits.

En voor de kleuren ook nog even een foto met flits.

De pigmentatie lijkt wel aardig, maar met een oogschaduwbasis op je ogen knallen ze goed hoor! Ik combineer zelf steeds maar 3 kleuren: de twee donkerste kleuren gebruik ik afwisselend in de arcadeboog: soms de glanzende en soms de matte. Matcht erg goed!

Conclusie

Ja, dus, het begint een beetje saai te worden, maar ook van deze oogschaduw van Catrice word ik erg enthousiast. Eerlijk gezegd: sinds ik de foto’s heb gemaakt draag ik het elke dag (cheesy he?). Ik vind het echt een mooie kleur voor alledag. Geen smokey eyes-materiaal, maar daar ben ik ook helemaal niet naar op zoek.

Het enige wat ik het nadeel er aan vind: het is LIMITED EDITION!!! Wil je dit palette nog scoren, zul je dus snel naar de winkel moeten, want de schappen raken leeg! Voorde prijs hoef je het in elk geval niet te laten: € 5,99

Kende jij deze limited edition van Catrice al? En ben je net zo enthousiast over Catrice als ik?

xx
Loes5 Reacties

 1. 10 december 2017 / 09:54

  Wat een mooi doosje zeg. Je zou niet zeggen dat het van een budgetmerk is. Sjiek de friemel! Vind de kleuren ook prachtig.

  • Loes
   Auteur
   10 december 2017 / 20:36

   Ja goed he, het ‘lijkt’ inderdaad wel van een luxe merk. Maar dan met vriendelijke prijzen, ha. Als ik voor de rest van mijn leven maar 1 palette mocht kiezen om mee verder te gaan, dan was dit een goede kandidaat!

 2. 12 december 2017 / 15:32

  Ik was er ook al een paar keer langsgelopen en heb elke keer tegen mezelf gezegd: je hebt echt niets nodig 😉 Tot nu toe is die missie geslaagd haha maar nu twijfel ik weer hoor 😉 Blijft mooi.

  • Loes
   Auteur
   16 december 2017 / 22:05

   Haha, gewoon niet naar Kruidvat gaan, bij ons op het winkelcentrum is hij nu in elk geval uitverkocht. De volgende collectie zal wel weer erg leuk zijn… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *