Bye February | Hello March 2017

Het was niet het plan om iedere maand te beginnen met ‘wat gaat de tijd toch snel’, maar toch is het gewoon zo! Ik weet niet wat het is, maar is gewoon al MAART. Hello March 2017! Nu het zover is, ben ik stiekem ook wel erg toe aan lente, en die zit er dan gelukkig ook aan te komen. Maar eerst blikken we nog even terug op februari. Benieuwd wat mijn top 3 best gelezen artikelen van februari is?

Bye February

De kortste maand van het jaar zit er ook weer op. Nummer 2 kunnen we dus afstrepen. Mijn verjaardagsmaand! Ik heb mijn verjaardag niet groots gevierd hoor, dat doe ik eigenlijk nooit, maar ik ben goed verwend dit jaar (o.a. met een Kindle Paperwhite (hier) en een MYOMY Paperbag (hier)). We gingen op ski-vakantie en ik heb zowaar een paar uurtjes geskied. Ik vond het niet echt leuk om te doen (zie hier waarom), maar het ging heel goed, en daar ben ik wel trots op. Overigens heb ik zo weinig geskied omdat de sneeuwconditie het voor mij enorm liet afweten. Veel teveel slush-puppy-piste, dus ik heb na die ene dag niet meer geskied. Manlief heeft nog wel wat afdalingen gemaakt en dat is ook helemaal prima!

Wat mijn blog betreft kreeg ik in februari een aantal leuke mailtjes over samenwerkingen waar ik blij mee was (ben). De bezoekersaantallen zaten weer in de (ski)lift (yay!) en we kabbelen zo heerlijk rustig verder. Prima zo!

Mijn top 3 artikelen van februari:
1. Een beha op internet bestellen | Is dat nou zo handig?
2. Het leed dat Diastasis Recti heet.
3. Creatief met oude kleding

Nummer 2 en 3 stonden vorige maand ook in de top 3, maar nummer 1 is een artikel van februari dat het blijkbaar heel goed doet. Dat vind ik stiekem wel weer erg leuk, want het is ook iets waar ik zelf enorm enthousiast over ben!

Over het Diastasis Recti-artikel krijg ik nog steeds veel vragen binnen en die beantwoord ik natuurlijk met alle liefde. In de doelen voor de afgelopen maand kon je al zien dat ik weer fanatieker met het MuTu-system aan de slag wil, dus wie weet binnenkort eens even een update daarover.

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

1 second every day

Zo, de laatste maand met een filmpje met zwarte stukken. Afgelopen week mocht ik mijn abonnement vernieuwen en ik heb nu dus een nieuwe telefoon waarvan de camera gewoon goede foto’s maakt (mijn oude telefoon had zo’n ‘bekraste’ camera dat de foto’s wazig werden). De app staat geĂŻnstalleerd, dus ik kan mooi aan het filmen gaan!

Doelen van de afgelopen maand

  • na de skivakantie MuTu-system weer oppakken –> Dat schreef ik net ook al. Aangezien we ‘maar’ 2 dagen in februari terug waren van de vakantie is het eigenlijk te makkelijk om te zeggen: ‘gehaald’, maar ik doe het toch, want ik ben weer begonnen! Nog even het A4-tje weer op de deur plakken, zodat ik ook goed kan afvinken, maar dat komt vast goed.
  • een boek lezen –> Yes, ook dat is gelukt. Ik las ‘Zijderups’ van Robert Galbraith, wat wel een dik boek was. Erg leuk om te lezen weer, ik vind het personage van Cormoran Strike gewoon erg leuk. Dat was mijn 3e boek al voor dit jaar, dus ik ga goed met mijn Goodreads Challenge.
  • Elke dag 5 pins toevoegen aan mijn Pinterest account –> Dit is bijna gelukt. Ik pin er vrolijk op los en probeer elke dag wel iets toe te voegen voor mijn borden. Volg jij mij al op Pinterest?

Leuk om nog even te vermelden is dat ik afgelopen vakantie bijna niks aan mijn blog hoefde te doen. Ik had een aantal artikelen al klaar staan en daar was ik enorm blij mee. Als gevolg daarvan komt dit artikel nu wel te laat, want ik had helemaal niks meer op de plank liggen. Op zich niet erg, maar hoop wel dat ik in maart ook weer een paar dagen vooruit kan werken, zodat ik alles goed op kan vangen.

Come in March

Ja, hoooi! Maart dus, kom maar binnen hoor! Een bijzondere maand, deze maart. Onze kleine meid wordt 4 jaar en dat betekent dat ze naar school gaat! Wauw, kan iemand me ff knijpen… Ze wordt al zo snel groot! Vandaag hebben we kennis gemaakt met haar juf en aanstaande maandag mag ze al voor de eerste keer wennen. Zo spannend allemaal!

Verder begint natuurlijk de lente deze maand (woehoe!), en persoonlijk zit er ook nog wat leuks in het vat: ik ga samen met manlief naar het concert van Tom Chaplin in de Paradiso! En het is gewoon UITVERKOCHT. Ik ben echt zo blij dat we daar naartoe gaan! Je kunt hem kennen als de zanger van Keane, afgelopen jaar heeft hij een solo-album uitgebracht waar ik echt helemaal verliefd op ben. En ik ben nog nooit in de Paradiso geweest, dus dubbel spannend.

Tja, en dan de doelen voor deze maand, ik moet er weer aan geloven:

  • 2 boeken lezen: ik WIL gewoon mijn challenge halen dit jaar, en eigenlijk wil ik stiekem wel een paar boeken meer lezen, gewoon omdat het kan zeg maar. Ik ben al bezig in 1 boek, waar ik best snel doorheen vlieg, dus ik ga er gewoon nog 1 lezen deze maand. Omdat ik er zo goed op slaap 🙂
  • Minstens 5 keer per week de oefeningen van MuTu-system doen: eigenlijk moet het elke dag, maar ik weet uit ervaring dat het soms gewoon echt niet lukt. Dus als ik het doel haalbaar stel, is het makkelijker vol te houden. 5 keer per week moet lukken, vind ik!
  • Ik zet ‘m er weer op hoor, deze maand: vooruit werken voor mijn blog.
  • En laten we nog een leuk doel toevoegen: alvast wat knutsels bedenken voor Pasen en Koningsdag (vooruitlopend op de maand April).

Hoe was februari voor jou? En doe jij nog iets met goede (haalbare) doelen? Ik ben benieuwd!

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *