Boomerang highlights februari | TV + winactie!

Kijk jij wel eens naar de TV-zender Boomerang? Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods. Kijk mee naar de bommerang highlights van februari en doe mee met een leuke winactie!

TOM EN JERRY IN NEW YORK

Tom and jerry in NY

VANAF 7 FEBRUARI

Doordeweeks om 16:00 uur

NIEUWE AFLEVERINGEN
Deze beroemde Kat en Muis rennen los rond in Manhattan, net zoals in de nieuwe Tom en Jerry speelfilm die vorig jaar uitkwam. Tom en Jerry wonen in de prestigieuze ‘Royal Gate’, maar hun chaos stopt niet in de lobby van het hotel. Hun kat-en-muis-dans gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer… Ze zetten de Big Apple op zijn kop samen met Spike, Horatio, Claudia, Butch, Frankie de rat, little Quacker en Meathead.

De nieuwe afleveringen van Tom en Jerry in New York zie je vanaf 7 februari elke schooldag om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!

TOM & JERRY’S VERJAARDAGSFEESTJE

Elke dag om 16:00 uur

SPECIAL

Het is de verjaardag van Tom & Jerry in februari en dat vieren we met dagelijks 2 uur Tom & Jerry. We zenden de ‘Tom en Jerry Show’ uit, ‘Tom en Jerry in New York’ en in het weekend zijn er films.

We vieren hun verjaardag iedere dag om 16:00 uur.

DE BOOMERANG SPEELTUIN

Elke dag om 08:00 en 14:00 uur

Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Alice & Lewis, Flap de Hond, Grizzy en de Lemmings, en nog veel meer.

Je bent elke dag om 08:00 en 14:00 uur welkom in de Boomerang Speeltuin!

Waar vind je de zender Boomerang?

In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl

Winactie

Ben je ook zo gek op tekenfilms en wil je dat graag laten zien? Namens Boomerang mag ik een leuk pakket weggeven met:

 • Boomerang broodtrommel
 • Boomerang notebook
 • Tom & Jerry New York paraplu
 • en een Scooby-Doo tas.

Om kans te maken op dit pakket hoef je niet zoveel te doen:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel waarom jij dit pakket wilt winnen.
 • De actie delen op social media (of daar reageren) vergroot je winkans.
 • Bij deelname ga je akkoord met het eventueel verstrekken van je naam en adresgegevens voor verzending van de prijs.

Let op: Meedoen kan tot en met 28 februari. Reacties na dit tijdstip doen niet meer mee. 1 maart maak ik de winnaar bekend.

xx
Loes

 

1 Reactie

 1. Marian B
  10 februari 2022 / 19:22

  Een leuk pakket, ik doe mee! Tom & Jerry is hier een van de favorieten, met de paraplu zal mijn dochtertje erg blij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *