Bloghoppen en 56x een winactie | Mamablogger Dag 2016 – Winactie gesloten!

mamabloggerdag

Hoera! Vandaag is het Mamablogger Dag! Tenminste, Dat vonden wij als MamaBloggers en dus hebben we besloten deze dag uit te roepen tot Mamablogger Dag. Om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is, is er een Bloghop georganiseerd. En om de MamaBloggersDag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder!

Mamablog

Op Facebook hebben ‘we’ een speciale groep voor mamabloggers, en daar worden altijd leuke dingen uitgewisseld met elkaar. Er worden blogdilemma’s besproken, maar ook goede ideeën bedacht. Zo kwam Yvonne van Kidzblogger met het leuke idee om deze Mamablogger Dag te organiseren. Een soort van online feestje dat je gewoon vanuit je eigen (huis)kamer kunt vieren met ons!

Een Mamablogger dag?

Yes, dat dus. En wat het dan is? Het is een een bloghopfeestje geworden, waarbij je ook nog eens 56 keer kans maakt op een leuke prijs. Hoe dan? Er zijn 56 aangesloten blogs, die allemaal verwijzen naar een volgende blog. Zo kun je dus 56 keer hoppen van de ene naar de andere blog. En als het goed is, kom je de 57e hop dus weer op de blog waar je begonnen bent.

Waarom we dit organiseren? Doel van deze bloghop is natuurlijk om nog meer leuke blogs te leren kennen! Zo kun je nog meer lezen over lieve kindjes, creatieve uitspattingen, recepten, lifestyle en bijvoorbeeld wonen.

Welkom!

Als het goed is ben je via de blog van Angela op mijn site terecht gekomen. Angela blogt op Mama met passie. Ze is 25 jaar, getrouwd en heeft een dochtertje van bijna 1 jaar. Ze schrijft over het ouderschap, en over 101 andere verhalen, met een vleugje humor.

Leuk dat je er bent! Voor degene die nog nooit geweest op mijn blog geweest is: WELKOM!

Ik ben Loes, inmiddels 33 jaar oud, getrouwd met mijn lieve man en mama van een meisje van 3,5 en een jongen van 15 maanden. 5 dagen in de week kun je hier een artikel vinden over alles wat ik leuk vind, vandaar mijn blognaam ‘Gewoon iets met Loes’. Vaste prik zijn op maandag mijn week in foto’s en wekelijks een leuke DIY om bijvoorbeeld iets te haken of te naaien (of iets anders om te knutselen). Gewoon, omdat ik dat zo leuk vind. Ik schrijf af en toe over beauty-producten, omdat ik zelf ook veel waarde hecht aan de mening van dat soort dingen op blogs (ik google altijd als ik benieuwd ben hoe iets is op beautygebied).

Als mama heb je natuurlijk altijd een fijn onderwerp om over te schrijven: het moederschap, je kinderen, en kinderfashion!! Dat doe ik dan ook regelmatig. Kijk eens rustig rond of je leuke dingen tegenkomt (ik wil mijn recepten niet vergeten, of weet je al wat je gaat eten vanavond?) en hopelijk zie ik je nog eens terug!

Winnen!

Oké, oké, misschien wel het leukste van deze bloghop: wat kun je winnen???

winactie mamablogger dag (7)-

Een knalroze pakketje van Pink Ribbon, bestaande uit een Water Bobble en een roze twisted armband.

Jaarlijks krijgen in ons land 17.000 mensen de diagnose borstkanker. Dagelijks sterven er 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte. Pink Ribbon financiert wetenschappelijke onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Ik vond het dus in het kader van de mama’s (of vrouwen in het algemeen) wel een mooi gebaar om vandaag bij de winactie wat van Pink Ribbon weg te geven. Naast dat ik zelf helemaal weg ben van die kleur (dat mooie roze), steun ik dan ook nog een goed doel! Ik zeg: win-win!

winactie mamablogger dag (2)-

Een prachtige roze twisted armband met het logo van Pink Ribbon er aan op een zilverkleurige bedel. Heel beschaafd, ik hou er wel van!

winactie mamablogger dag (3)-

Mooi toch?

winactie mamablogger dag (4)-

En dan dus ook nog deze leuke Pink Ribbon Water Bobble. Met een filter er in, dat er voor schijnt te zorgen dat je water lekkerder smaakt. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ben wel fan van dit flesje qua looks!

winactie mamablogger dag (5)-

Er zit een handig hersluitbaar drinksysteem op met nog een extra dop om te zorgen dat de fles niet lekt.

winactie mamablogger dag (6)-

En wat moet je dan precies doen om dit setje te winnen?

 • Laat een reactie op dit artikel achter in de comments met een geldig e-mailadres.
 • Ik zou het leuk vinden als je mijn Facebookpagina een like wilt geven.
 • De winactie duurt tot zaterdag 24 september, om 12:00 zal ik een winnaar kiezen, die persoonlijk bericht krijgt.

En dat is het eigenlijk!

HOppen maar!

Dan wil ik jullie bij deze graag doorverwijzen naar de blog van Joyce, kun je daar ook direct even meedoen met de winactie!

Joyce is 28, getrouwd, heeft een zoontje van 2 en is zwanger van haar 2e kindje. In 2013 is zij gestart met MamaKletst. Joyce is creatief, houdt van knutselen, meubels opknappen en haken. Je ziet bij haar persoonlijke artikelen over zwangerschap, dingen die zij leuk vindt en dilemma’s in en rondom het huis.

Zelf ga ik ook lekker bloghoppen vandaag (of misschien pas morgen), want de meeste blogs ken ik ook helemaal niet. Ik vind het wel een mooi systeem: hoppen tot je rond bent. En ik ben stiekem ook wel nieuwsgierig wat de andere mamabloggers voor leuke artikelen in de winactie hebben!

Dus, veel plezier met hoppen vandaag, succes met de winactie(s) en vergeet vooral niet een reactie achter te laten in de comments!

Ik ben overigens erg benieuwd of jij (de meeste) blogs al kende en welke winactie je het leukst vindt?

xx
Loes

 

P.s. Nog even een paar regeltjes:
* Mijn actie, dus mijn voorwaarden
, die ik altijd aan mag passen.
* Als de gekozen winnaar niet binnen 48 uur reageert, kies ik een nieuwe winnaar.
* Alleen deelnemen als je een (post)adres hebt in Nederland of België
* Winnaars krijgen persoonlijk bericht

Save

Save

Save

Save

Save

Save

102 Reacties

 1. janelle
  10 september 2016 / 08:11

  ik doe graag mee!!

 2. Marjon
  10 september 2016 / 08:14

  Leuk dat hoppen, zeker als de kinderen voor de tv zitten en een broodje aan het eten zijn. Eventjes tijd voor mij! Ik kende jouw blog al wel maar kom toch ook een aantal nieuwe tegen. Ik ga nog even verder kijken op de andere blogs!

  • Loes
   Auteur
   10 september 2016 / 16:58

   Haha ja, heerlijk! Die luxe heb ik nog niet gehad, hopelijk lukt dat vanavond even.

 3. Ruby
  10 september 2016 / 09:39

  Wow wat een mooie prijs. Ik doe mee.

 4. 10 september 2016 / 09:59

  Wat een mooie prijs! Ik doe heel graag mee, ik draag Pink Ribbon ook echt een warm hart toe.

  • Loes
   Auteur
   10 september 2016 / 17:01

   Ja hè, dat vond ik zelf stiekem ook

 5. Yvonne
  10 september 2016 / 10:36

  Wat een prachtige prijs met een mooie gedachte erachter. Ik steun Pink Ribbon elk jaar door de armbandjes te kopen. Graag zou ik ook zo’n mooie waterfles willen winnen om te laten zien dat ik ze steun. Dan hop ik nu snel weer verder!

  • Loes
   Auteur
   10 september 2016 / 17:03

   Veel hop plezier! En leuk dat je die armbandjes koopt. Ik vind zelf hun webshop ook zo leuk, mooie spullen EN je steunt een goed doel!

 6. Marjolein
  10 september 2016 / 11:08

  Wat een mooi gekozen kado om weg te geven. Ik doe heel graag mee aan je actie.

 7. Ana Schovers
  10 september 2016 / 11:43

  Ik doe graag me!

 8. Marian Zw
  10 september 2016 / 12:10

  Ik maak heel graag kans! Wat goed dat je op deze manier Pink Ribbon onder de aandacht brengt! De winnaar van deze geweldige prijs mag ook dese boodschap weer uitdragen door het gebruik van deze fles

 9. Linda w
  10 september 2016 / 13:00

  Wauw prachtige prijs! Je blogs zijn erg leuk om te lezen 🙂

  • Loes
   Auteur
   10 september 2016 / 17:05

   Dank je wel! Leuk om te horen!

 10. 10 september 2016 / 14:55

  Hoi Loes! Ik kende je blog wel van naam, maar volgens mij nooit echt op bezoek geweest. ik ga je zeker volgen!
  De winactie sla ik even over, heb nog een fijne fles en mijn polsjes zijn te smal voor de armband. Mooi dat je een goed doel steunt op deze manier!

  • Loes
   Auteur
   10 september 2016 / 17:06

   Ik denk dat het wel meevalt met die armband, hij paste mij namelijk ook! Maar helemaal goed hoor, en leuk dat je meeleest!

 11. 10 september 2016 / 15:19

  Leuke blog heb je! Deze kende ik nog niet. Maar ik ga je zeker volgen, via Facebook! Deze winaktie sla ik even over, maar het gedachtengoed erachter vind ik erg mooi! Super!

 12. W Reurings
  10 september 2016 / 16:57

  Mooie winactie, ik doe graag mee!!

 13. Christel
  10 september 2016 / 17:36

  Wow wat een mooie prijs, voor een supergoed doel!
  En een superleuke website, ik kom zeker terug!

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 16:57

   Thanks! En leuk dat je mee doet!

 14. 10 september 2016 / 18:23

  prachtige winactie! ik koop ook elk jaar een sieraad van pinkribbon. Voor deze moet ik nog naar de winkel maar ik win hem ook graag bij jouw 🙂
  veel plezier

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 16:57

   Haha, wie weet! Leuk dat je mee doet!

 15. Bianca Fenna
  10 september 2016 / 20:30

  Ik doe super graag mee met deze geweldige winactie. Ik kende al heel veel blogs, maar nu kwam ik erachter dat ik er ook heel veel niet kende. Ik heb alles geliked, zo blijf ik van alles op de hoogte en zal ik me niet vervelen als ik op facebook aan het neuzen ben.

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 16:58

   Heel goed! Zijn er wel veel dan hè, als je ze allemaal moet bijhouden. Daar is Facebook mooi handig voor!

 16. rewana
  10 september 2016 / 20:51

  wow, dies gaaf, daar wil ik wel mee gezien worden hoor;)

 17. Monika
  10 september 2016 / 20:56

  Mooi blog!

  Ik doe graag mee met de actie. En ik zal tegen iedereen die t horen wil zeggen dat het een pink ribbon armband is, dat is wel t minste toch?

  Liefs

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:00

   Dank je wel! Leuk dat je mee doet!

 18. 10 september 2016 / 21:27

  Heel leuk en bedankt voor je woorden over mijn blog! 🙂
  Ik doe natuurlijk ook graag mee met je winactie!

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:00

   Graag gedaan hoor! En leuk dat je ook mee doet!

 19. 10 september 2016 / 21:54

  Leuk dat je ook direct een goed doel steunt! Ik vind het vooral leuk dat elke winactie weer anders is en gematcht met de blog van de verloter 🙂

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:01

   Dat ben ik met je eens! En dat maakt het ook weer zo leuk!

 20. Margot
  10 september 2016 / 21:56

  Leuk, ik doe mee! En natuurlijk top dat je een goed doel steunt 🙂

 21. 10 september 2016 / 22:15

  Wat een gave DIY’s heb je op deze blog staan! Ik doe graag mee met de winactie!

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:02

   Dank je wel! En leuk dat je mee doet!

 22. 10 september 2016 / 22:16

  Geweldige prijs. Ik koop ook elke jaar de producten van Pink Ribbon voor de juffen van het KVD. Ik denk dar ze dit jaar bli zullen zijn met zo’n mooie fles. Ik doe daarom ook graag mee met je winactie

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:04

   Oh, dat is ook een leuk idee! Ik vind dat zulke leuke dingen hebben in de webshop van Pink Ribbon!

 23. Guusje en Juno
  10 september 2016 / 22:25

  Mooie prijs met een mooie gedachte erbij, helaas ken ik een hele krachtige vrouw die ook aan het vechten is tegen deze rot ziekte, het lijkt me mooi om deze fles te winnen voor haar! Ze is niet zo van het roze en sieraden dus de armband zal ik zelf met trots dragen succes nog met deze toffe actie!

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:05

   Dan is het leuk dat er 2 dingen te winnen zijn, hebben jullie er allebei wat aan. Hopelijk komt het goed!

 24. Wendy v
  10 september 2016 / 22:57

  Leuke winactie, gekoppeld aan pinkribbon watkomende tijd ook weer centraal staat.
  Ik doe graag mee!

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:05

   Precies! Leuk dat je mee doet!

 25. 10 september 2016 / 22:57

  Volgens mij kende ik deze blog nog helemaal niet.. dus leuk je te ontmoeten haha.
  Doe graag Mee!

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:06

   Dat is dan wederzijds! Leuk dat je mee doet!

 26. Tess
  10 september 2016 / 23:19

  ik ben echt verbaasd hoeveel leuke blogs er zijn. Ik vind jouw actie bijzonder omdat je het koppelt aan het goede doel. Er is 1 collega blogger die samenwerkt met oxam novib, ook een mooi doel!

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:07

   Ook een mooi doel inderdaad. Leuk dan hè, zo’n bloghop

 27. petra
  11 september 2016 / 10:27

  hophophop ik doe graag mee….
  een hoop bloggers volgde ik idd al…maar toch veel nieuwe…nu eigenlijk even er door heen “hopte” maar heb alle site opgeslagen onder een bladwijzer zodat ik van de week eens op mijn gemak er voor ga zitten om te lezen

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:07

   Dan word je er nog druk mee! Maar wel een goed idee!

 28. Marian
  11 september 2016 / 15:25

  Leuk dat bloghoppen! Al veel nieuwe (zoals jij) of andere (her)ontdekt, maar ook vele bekende bloggers die ik al volgde. Mooie prijs met een goed doel erachter, ik doe graag mee.

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:09

   Haha, dat heb ik zelf ook hoor, kende ook nog lang niet alle blogs. Kostbaarheden wel wat tijd om ze ook allemaal te lezen!

 29. Manon van Leijenhorst
  11 september 2016 / 16:38

  Ik doe graag mee! Positief en bedachtzaam cadeau. Goed om bij stil te staan.

  • Loes
   Auteur
   11 september 2016 / 17:09

   Dat vond ik inderdaad ook. En leuke artikelen

 30. Anne Dierselhuis
  11 september 2016 / 20:43

  Een aantal blogspot kende ik al maar een aantal, waaronder de jouwe nog niet, sorry
  Wat een leuk initiatief dit blog hoppen ik doe graag mee. Pink ribbon een erg goed doel, borstkanker komt helaas nog te veel voor en zou eigenlijk niet meer zoveel verdriet mogen veroorzaken

  • Loes
   Auteur
   14 september 2016 / 22:44

   Dank je wel! Helemaal eens, en daarom vond ik het ook leuk om Pink Ribbon te steunen. Leuk dat je mee doet!

 31. 12 september 2016 / 19:29

  Ben via het hoppen al een paar nieuwe blogs tegen gekomen waar ik zeker na het hoppen rustig een kijkje ga nemen. Jou volg ik al weer een tijdje en nog steeds met veel plezier 🙂
  Heb niet echt een favoriete winactie, elk blog heeft wel een leuke winactie bedacht voor de mama s en/ of de kids. En hoewel ik niet aan alle acties mee doe vind ik het het leuk dat deze mama bloggersdag er is.
  Doe wel graag mee met uw winactie, en wat fijn dat u een bewuste keuze heeft gemaakt om iets van Pink Ribbon weg te geven en ze daarmee ook te steunen 🙂

  • Loes
   Auteur
   13 september 2016 / 10:08

   Fijn om te horen dat je mijn blog al kende (en dat je het met plezier leest!). En leuk dat je meedoet aan de winactie!

 32. Cindy - levenalsmama.nl
  12 september 2016 / 21:56

  Leuk dat je ook mee doet en om je blog te leren kennen. Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb altijd een flesje water bij me, ben benieuwd naar deze met filter. Ik ken het nog niet.

  • Loes
   Auteur
   13 september 2016 / 09:46

   Wat leuk dat je mee doet! En wat goed dat je al mijn social media kanalen volgt, thanks for sharing!

 33. Claudia
  13 september 2016 / 12:10

  Ik win erg graag deze prijs alleen al voor t goede doel. Ik heb dit jaar nog niet gekeken wat ik koop in de borstkanker week. Maar ook al win ik ik zal zelf ook nog wat kopen. Doe ik elk jaar. Erg zat allemaal. En ook steeds vroeger. Ik vind nog steeds dat ze de leeftijd naar beneden moeten halen voor borst onderzoek.

  • Loes
   Auteur
   14 september 2016 / 22:46

   Ik had echt moeite met kiezen hoor, in de shop van Pink Ribbon. Kon zo alles wel kopen! Ik vind het een leuk initiatief van Pink Ribbon, met leuke artikelen sponsor je ze toch, en inderdaad, dat geld is zo hard nodig voor onderzoek!

   • Claudia
    20 september 2016 / 18:15

    Ook de Didi doet vaak mee of de DA, Etos en allemaal met wat anders. Daarom heb ik n t-shirt van Didi wat ik erg graag aan heb al jaren. Ook met de borstkanker week daar gekocht. Onze ribbon die van MS is oranje niet zo mijn kleur ook.

 34. Jessica
  13 september 2016 / 15:03

  Leuke actie. En vooral het goede doel er achter!
  Ik doe graag mee.

  • Loes
   Auteur
   14 september 2016 / 22:45

   Thanks! Leuk dat je mee doet!

 35. kempenaers
  13 september 2016 / 15:36

  leuke actie, doe graag mee, mooi initiatief

  • Loes
   Auteur
   14 september 2016 / 22:42

   Thanks, dat vind ik natuurlijk ook :). Leuk dat je mee doet!

 36. brants
  13 september 2016 / 15:37

  doe graag mee voor deze mooie armband voor mijn vrouwtje, maar vooral voor het goede doel

 37. 13 september 2016 / 21:11

  Hoi wat leuk om via de bloghop kennis te maken met je blog. Wat een mooie prijs, ik doe graag mee en steun Pink Ribbon ook graag.

  • Loes
   Auteur
   14 september 2016 / 22:36

   Thanks! En leuk dat je mee doet natuurlijk!

 38. judith
  13 september 2016 / 23:30

  Wat goed dat de winactie voor het goede doel is. Ik doe mee!

 39. Marian
  14 september 2016 / 11:40

  Heel leuk setje!

 40. Kristel
  15 september 2016 / 12:23

  Ik steun meerdere goede doelen op een jaar. Ik ga vanavond bijvoorbeeld naar een etentje voor kika, al het geld gaat naar dit goede doel. Mijn neef gaat rennen in Amerika voor dit goede doel.

  Daarom vind ik deze winactie extra speciaal. Goed doel steunen en iets moois en bruikbaars winnen. Ik draag altyd armbanden en de fles is super handig met sporten en om iedere dag vers water uit te drinken.

  • Loes
   Auteur
   15 september 2016 / 13:17

   Dank je wel! En wat goed dat je al zoveel met goede doelen bezig bent. Ik vind het soms zo lastig kiezen welk goede doel ik moet supporten. Omdat eigenlijk overal wel iets voor te zeggen is.

 41. Maris Vd Tol
  15 september 2016 / 13:39

  Ik doe graag mee voor m’n schoonmoeder.
  Helaas van de week te horen gekregen dat ze borstkanker heeft!

  • Loes
   Auteur
   15 september 2016 / 13:40

   He bah, wat een vervelend bericht. Sterkte!

 42. Anja
  15 september 2016 / 14:22

  Gelukkig kwam ik nog een keer een link tegen van een andere mamablogger want deze blog was ik tijdens het hoppen gewoon niet tegengekomen. Wat een goed idee om een winactie te houden die gekoppeld is aan een goed doel en zeker voor vrouwen een zeer belangrijk doel. Ik waag graag een kans.

  • Loes
   Auteur
   15 september 2016 / 15:03

   Thanks! En leuk dat je mee doet!

 43. Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna
  16 september 2016 / 22:09

  Erg leuk dit zeg!! ik doe graag mee

 44. marit
  19 september 2016 / 08:23

  Wat een geweldig kado waarmee ook nog een goed doel gesteund kan worden!
  Ik maak graag kans..!ik kan zo’n beker goed gebruiken op mijn werk en zo’n leuke armband fleurt je outfit leuk op!
  X

  • Loes
   Auteur
   20 september 2016 / 11:48

   Ja he! Dat vond ik dus ook! Leuk dat je mee doet!

 45. Carmen
  19 september 2016 / 14:40

  Wauww wat een leuke blog! Was hier nog niet eerder geweest maar ga je zeker volgen hoor. Tevens doe ik graag mee met de winactie.

  • Loes
   Auteur
   20 september 2016 / 11:48

   Thanks, leuk om te horen! En leuk dat je mee doet!

 46. Heleen
  19 september 2016 / 19:01

  Ik doe graag mee! Mijn moeder heeft zelf borstkanker gehad, dus ik weet helaas wat het inhoudt :-(… Roze lintjes steun ik graag!

  • Loes
   Auteur
   20 september 2016 / 11:49

   He bah, dat is niet fijn. Kan me helemaal voorstellen dat je roze lintjes dan steunt nu!

 47. Liesbeth
  20 september 2016 / 11:14

  Hop, hop, hop! Ik doe graag mee! Leuke actie ! Je blog kende ik al, die is altijd leuk!

  • Loes
   Auteur
   20 september 2016 / 11:50

   Thanks! Leuk dat je mijn blog al kende, jeej! En goed dat je mee doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *