Hoera! Ik blog 1 jaar! | Feestje met winactie | GESLOTEN

Ja, dank je wel! Je leest het goed! Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn allereerste blogartikel schreef. Toen nog niet op dit domein, maar op Hyggelig Mama (ik hoef geloof ik niet uit te leggen waarom ik dat gewijzigd heb ;-)). En wellicht kom jij hier vandaag voor het eerst, of lees je al een hele tijd mee, ik wil je bedanken voor 1 jaar aan bezoeken, reacties en al het leuks wat er afgelopen jaar is gebeurd. Want ik weet nog goed dat ik vorig jaar begon, en dat het best gek was in het begin, maar inmiddels is mijn blog niet meer uit mijn dagelijkse dingen weg te denken. Daarom vandaag een klein feestje!

blog

1 jaar bloggen

Ok, mijn bezoekersaantallen zijn (nog?) niet spectaculair, maar ik groei wel elke maand een beetje. Ik vond het super leuk om eens even op te zoeken wat het afgelopen jaar me nou gebracht had.

Bezoekers enzo

In 1 jaar tijd hebben 7504 unieke bezoekers mijn blog bezocht, en dat waren 19062 weergaven. Dat leverde zo’n 512 comments op (natuurlijk ook een boel replies van mezelf). Ik heb 292 artikelen geschreven (dit is nummer 293).

Leuk om te weten dat de meeste bezoekers van mijn blog uit Enschede komen (hallo!), daarna uit Amsterdam en Hengelo staat op nummer 3. Grappig om te zien dat Almelo daar nog pas weer onder komt, terwijl ik daar woon (niet dat de demografische ligging van het ‘bloghuis’ iets te maken heeft met de demografie van de bezoekers, maar toch). Leuk om eens te bekijken.

blog-2

85.3% van mijn bezoekers is vrouw en dus 14,7% man. Fijn om te zien dat er, naast mijn man, nog andere mannen zijn die ook mijn blog lezen, haha. Hoewel het wel een vrouwending is, volgens mij.

40% van mijn bezoekers is tussen de 25-34 jaar en dat is daarmee ook direct de grootste groep. Op nummer 2 met 25% de groep van 35-44 jarigen en op 3 met 16% de 18-24 jarigen.Zoektermen blog

Mijn favorieten onderdeel op sommige blogs: hoe bezoekers op je site terecht zijn gekomen. Niet alle zoektermen kun je terug vinden, maar sommige zijn toch zichtbaar, en best leuk. De mensen die zochten op de volgende dingen kwamen bij mij terecht:

 • bedje pinterest
 • baby jongens kamer
 • olaf traktatie
 • uiltje breien
 • pogotwente
 • knutselen met oude kleding

Misschien leuk om nog even te vermelden: dat ‘uiltje breien’ was eigenlijk de aanleiding voor mij om een blog te beginnen: ik wilde graag een soort ‘verzameling’ van leuke patronen en was écht van plan om uiltjes te gaan breien. Sad to say dat ik, nu een jaar verder, nog steeds niet verder ben dan 3 pennen..

Top 10 best gelezen artikelen

 1. Pogotwente – De tip om pokemon te vinden
  pokemon
 2. Bloghop en 56x winactie
  mamabloggerdag
 3. Molecule 01 parfum zelf maken
  molecule 1 diy (3)
 4. Een festivalkleedje of picknickkleedje naaien
  picknickkleed naaien
 5. 21 leuke achtergronden voor je telefoon
  lockscreen1
 6. Kokerrok: voor werk en casual
  kokkerrok pencil skirt
 7. Traktatie olaf
  olaf traktatie
 8. Wat draag je met een kniebrace
  wat draag je met een kniebrace
 9. Overhemd van je man op maat maken voor jou
  restyle overhemd
 10. Vlinders in de tuin
  vlindernectar maken

Een hele lijst he, zo met die foto’s! Ik vond het stiekem wel heel erg leuk om te zien welke artikelen het heel goed doen. En ook hier weer een typisch feitje: het artikel dat op 1 staat, geldt momenteel eigenlijk niet meer. De website van PoGoTwente ligt er sinds een uitschakeling van de WebAPI uit en ze hebben op de een of andere manier nog geen oplossing. Voor mij betekent het dus ook dat ik veel minder Pokémon Go speel, omdat de lol er nu wel een beetje af is.

Wie jarig is…

Genoeg feitjes en cijfers nu (en bijna 600 woorden verder, sorry), want wie jarig is TRAKTEERT natuurlijk! En ook dat ga ik vandaag doen.

Want ik ga het volgende weggeven:

blog-1-jaar-1

blog-1-jaar-6

Een heerlijk verwenpakket mèt een zelfgemaakte tas (natuurlijk kon een zelfgemaakt cadeautje niet ontbreken!). Sorry 14,7% van mijn bezoekers die man is, maar dit is echt bedoeld voor vrouwen (of leuk voor je vrouw of vriendin natuurlijk!). Wat zit er precies in?

blog-1-jaar-4

Een ontzettend leuk (stalen) armbandje van Lucardi, dat sluit met magneetjes. In het midden zitten mooie ringetjes met glimmertjes, heel subtiel.

blog-1-jaar-2

Deze geurkaars van Shearer Candles in de geur Hollyberry & Clove (heerlijk voor deze tijd van het jaar).

blog-1-jaar-3

En kijk dan even hoe mooi die armband zo is 🙂

blog-1-jaar-5

Verder nog een aantal lekkere dingen van mijn favoriete Duitse drogist DM: Balea wasgel voor je gezicht (helemaal links), Balea Duschgel ‘Glamorous Nights’, en een mini Duschcreme Ginger Morning van Treacle Moon.

En dus die zelfgemaakte tas. Aangezien je tegenwoordig nergens meer plastic tasjes in winkels krijgt, vind ik het veel handiger om leuke tasjes mee te nemen als ik ga winkelen, zodat ik mijn boodschappen niet in de handtas hoef te hebben. Dit soort tasjes met lang hengsel zijn favoriet: ze wegen niks, passen zo in je handtas, en je kunt ze over je schouder dragen als er wat in zit. In mijn favoriete kleur roze natuurlijk :-).Wat moet je doen?

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?

 • Laat een reactie op dit artikel achter  in de comments waarin je aangeeft mee te willen doen met een geldig e-mailadres (als dat niet lukt, mag je ook even reageren op mijn Facebookpagina).
 • Om je winkans te vergroten zou ik het leuk vinden als je me volgt op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en/of Bloglovin (allemaal mag natuurlijk ook :))
 • Geen must, maar deze actie mag gedeeld worden op de sociale media (je kunt de actie ook vinden op Facebook en Instagram).

Valt best mee toch? De actie loopt tot zaterdag 5 november en dan zal de winnaar persoonlijk bericht krijgen.

En nu op naar het volgende jaar bloggen! Spannend 🙂

Welk artikel van het afgelopen jaar is jou het meest bijgebleven (en waarom)?  En zijn er dingen die jullie het komende jaar terug zouden willen zien op mijn blog? Voor mijn medebloggers: uit welke stad krijgen jullie de meeste bezoekers? Laat het weten in de comments!

xx
Loes

Deze winactie is gewonnen door Marian.

P.s. Nog even een paar regeltjes:
* Mijn actie, dus mijn voorwaarden
, die ik altijd aan mag passen.
* Als de gekozen winnaar niet binnen 48 uur reageert, kies ik een nieuwe winnaar.
* Alleen deelnemen als je een (post)adres hebt in Nederland of België
* Winnaars krijgen persoonlijk bericht

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

51 Reacties

 1. 20 oktober 2016 / 07:26

  Gefeliciteerd!!
  Ik volg je blog nu een tijdje en vind het erg leuk om te lezen. En natuurlijk maak ik graag kans op deze leuke prijs. De zelfgemaakte tas vind ik echt leuk!!
  Op naar het 2de jaar en succes met je blog!

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:53

   Dank je wel! Leuk dat je mee doet ^-^

 2. kristel
  20 oktober 2016 / 08:00

  Wowie wat een mijlpaal proficiat super knap alweer 1 jaar en wat een leuke 1e blognaam had je 🙂 deze is veel mooier 🙂
  Erg leuk vind is je artikel met de olaf traktatie. Leuk idee om eens te maken.
  Wat een leuk winpakketje. Vooral de tas erg leuk en handig. Maak graag een kans.

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:53

   Haha, ja, deze naam is vooral wat makkelijker te onthouden he 🙂 Leuk dat je mee doet!

 3. Rita
  20 oktober 2016 / 08:43

  Gefeliciteerd !!!
  Erg knap hoor. Een jaar alweer.
  Iedere maandag kijk ik uit naar je week in foto’s.
  Zo leuk om gezien wat jullie allemaal doen.
  Gewoon lekker zo doorgaan.

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:54

   Dank je wel 🙂 Handig he, dat je zo mee kan kijken. Vind het zelfs soms ook heel leuk om terug te zien. Haast een soort online fotoalbum!

 4. 20 oktober 2016 / 08:57

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! De Olaf traktatie is echt superleuk!

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:55

   Dank je wel! Ja, Olaf is hier ook favoriet!

 5. Angelina
  20 oktober 2016 / 09:46

  Ik volg je sinds de traktatie van Olaf voor mijn dochter Suus. Superleuke versnapering voor de groep 3/5 gezond met een snoepje 🙂
  Nu lees ik net op je blog het uiltje breien, ik zie ze meestal gehaakt en dit heeft toch wel mijn voorkeur.
  Hoop dat ik veel je nog lang gaat bloggen en ik je supergave ideeën kan gebruiken!!!!

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:55

   Ah leuk! Ja, dat vond ik ook het leuke: toch wat gezonds, maar niet te ‘belerend’ zeg maar. Ik doe mijn best om nog meer leuke dingen te verzinnen en er over te schrijven!

 6. 20 oktober 2016 / 10:00

  Ik val net op een goed moment binnen, zie ik.

  Van harte gefeliciteerd en wat heb je een gevarieerde blog! Ik wilde al eerder even bij je komen kijken, maar tijd, hè. Ik heb er helaas niet zoveel van. Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Dan surf ik nu even naar het artikel over kokerrokken, want daar ben ik dol op!

  Fijne dag enne… succes iedereen!

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:56

   Haha, ja, welkom! Je komt op een goed moment inderdaad ^-^ Leuk dat je ook mee leest!

 7. 20 oktober 2016 / 10:03

  Leuk Loes gefeliciteerd met je jubileum. Dat er nog vele jaren mogen volgen. Ik doe niet mee met je winactie want ik gun een ander de prijzen! Iedereen die meedoet, veel succes!

 8. Joycevdv
  20 oktober 2016 / 10:29

  Gefeliciteerd!! Over een jaar vast het dubbele aantal volgers, of zelfs nog meer.
  Ik volg je vanaf de kokerrok post. Was inspiratie aan het op doen. Volg je vanaf net via insta en twitte en fbr. Kan ik je nog beter volgen 🙂

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:58

   Ik doe mijn best, zou leuk zijn, zoveel volgers volgend jaar. Leuk dat je me op social media ook volgt 🙂

 9. Marian
  20 oktober 2016 / 14:06

  Van harte gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Op naar het volgende jaar met nog meer volgers, dat gaat vast lukken! De traktatie van Olaf vind ik erg leuk dus die ga ik binnenkort vast maken. Wat leuk dat je trakteert! Zo’n fijn verwenpakket lijkt me wel wat (wie niet ;-), zeker nu ik hoogzwanger ben en straks ben bevallen.

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:58

   Dank je wel! Ik duim voor je dat je het verwenpakket wint, want dat kun je inderdaad wel gebruiken 🙂

 10. Henrieke
  20 oktober 2016 / 20:37

  Van harte gefeliciteerd! Ik denk dat ik je volg sinds de mama bloggerdag, dat vond ik een leuke kennismaking. Je leukste accessoires voor de herfst ook, daar hou ik van en bewaarde ik iets uit voor mijn eigen wishlist. 🙂
  Ik doe graag mee aan je winactie, die kaars heeft echt een supermooi sfeerkleurtje. <3

  • Loes
   Auteur
   20 oktober 2016 / 22:59

   Dank je wel! Ja, die mama bloggerdag vond ik zelf ook erg leuk, leverde voor mij ook weer wat leuks om te lezen op 🙂 Leuk dat je mee doet!

  • Loes
   Auteur
   21 oktober 2016 / 09:59

   Dank je wel! Ik vond het ook leuk om te zien allemaal, lang leve google analytics, haha!

 11. 21 oktober 2016 / 10:33

  Dat zijn mooie mijlpalen!
  Gefeliciteerd en op naar het volgende jaar:)!

 12. 21 oktober 2016 / 14:07

  Van harte gefeliciteerd! 😀 Op naar het volgende jaar 😀

  (natuurlijk doe ik ook graag mee)

  • Loes
   Auteur
   21 oktober 2016 / 15:17

   Dank je wel! En leuk dat je mee doet!

 13. Mirjam Hellingman
  21 oktober 2016 / 20:10

  Gefeliciteerd, alweer 1 jaar bloggen. Nog lang geen tijd om te stoppen. Ik wens je nog heel veel succes de komende tijd, je krijgt zeker geen spijt! En ik doe natuurlijk graag mee.

  • Loes
   Auteur
   24 oktober 2016 / 14:00

   Dank je wel! Inderdaad nog geen tijd om te stoppen, haha, daarvoor vind ik het ook veel te leuk!

 14. Sabrina
  21 oktober 2016 / 21:54

  Gefeliciteerd! Wat een tijd. Ik volg je nog niet heel lang. Je artikel over de kunstwerken vd kinderen wegdoen vond ik interessant. Mn zoon is nu 16 en er hangen nog steeds tekeningen hier beneden 🙂
  Ik doe graag mee aan de winactie. Als een echte winactietoerist ben ik je behalve op bloglovin ook nog op de andere kanalen gaan volgen. Leuk artikel van dejlig 😉

  • Loes
   Auteur
   24 oktober 2016 / 14:02

   Haha, wat leuk dat er nog tekeningen hangen van je zoon van 16, hihi. En leuk dat je mee doet!

 15. Anita H.
  23 oktober 2016 / 02:29

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee aan deze winactie.

  • Loes
   Auteur
   24 oktober 2016 / 14:02

   Dank je wel! Leuk dat je mee doet!

 16. 23 oktober 2016 / 15:45

  Gefeliciteerd zeg!

  Bijzonder zo’n verjaardag.
  En zo terugkijken op je artikels en zo is gewoon ook tof om te doen!

  • Loes
   Auteur
   24 oktober 2016 / 14:03

   Dank je wel! Ja, dat vond ik stiekem ook erg leuk om te doen, even terugkijken. Ik verbaas me vooral over de groei die je doormaakt in een jaar bloggen (niet qua aantallen, maar qua hoe het er uit ziet zeg maar :)).

 17. 24 oktober 2016 / 11:41

  Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan! En wat een grappige post met al die feitjes. Ik ga me ook eens wat dieper verdiepen in mijn site-statistieken.

  • Loes
   Auteur
   24 oktober 2016 / 14:04

   Thanks! Ja leuk he, dat Google Analytics laat zoveel leuke cijfers zien! Kan je wel een hele dag in speuren. En had vroeger nooit gedacht dat ik statistieken leuk zou vinden, haha.

 18. 24 oktober 2016 / 14:16

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Leuk om een kijkje in je statistieken te krijgen.

 19. 24 oktober 2016 / 22:48

  Van harte gefeliciteerd met je 1e blogjaardag! Ik doe heel graag mee aan de winactie, want ik vind het een heel tof pakket.
  Ik was al overal volger, behalve twitter en daar volg ik nu ook. Geliked, gedeeld en geretweet.

  (FB Tamara Mara Großmaul, Pinterest & BL Tamara TS, Instagram & Twitter @paramara1982)

 20. 25 oktober 2016 / 20:21

  Ik wil je natuurlijk wel even feliciteren met je eerste blogverjaardag! En wat leuk dat je zo een aantal feitjes op een rij hebt gezet. Ik zeg: op naar het volgende blogjaar!

 21. Nadia
  27 oktober 2016 / 13:39

  Gefeliciteerd met je 1e blog-verjaardag!
  Ik kom via de herfst hop actie op je leuke blog. Vooral knutsel en DIY ideen vind ik het leukst, b.v. oude overhemd van manlief op je eigen maat maken. Leuke traktatie, ik doe graag mee, volg je nu op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 22. Linda Smeets
  28 oktober 2016 / 02:12

  Van harte gefeliciteerd met je 1e blog verjaardag.
  En natuurlijk nog vele blog verjaardagen toegewenst!
  Ik kom hier net even kijken tijdens het bloghoppen en kom nu wel iets heel ergs leuks tegen waar ik graag aan meedoe.

  Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

  Groetjes, Linda

 23. Femke Dekker
  28 oktober 2016 / 23:03

  Ik kom hier zo hop hop voorbij en lees dat je uit Almelo komt ( ik uit Vriezenveen) … leuk. Ik zou graag deze leuke prijs winnen!

 24. Gerlinde
  30 oktober 2016 / 16:54

  Leuk om op zo’n manier op diverse blogs te komen en te lezen. Gefeliciteerd met je 1 jarige blog verjaardag. Ik doe graag mee

 25. Anita te Gussinklo
  1 november 2016 / 15:36

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag..
  Ik volg je nog maar kort (sinds de herfst hop) maar ook op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter

 26. Bodil
  2 november 2016 / 11:20

  Gefeliciteerd met je mooie mijlpaal!!!
  Voor mij blijven de Olaf traktaties echt een topper 😉
  Ik dacht je al te volgen via Bloglovin’, maar blijkbaar nog niet… Vanaf nu dus wel, haha.
  En ik aas op de mooie zelfgemaakte tas ( O:) ) dus ik doe graag mee!

 27. 3 november 2016 / 10:41

  Gefeliciteerd meis!! Een heel jaar alweer…
  Het lijkt wel als de dag van gisteren dat ik je ontdekte voor de eerste keer.
  Natuurlijk doe ik ontzettend graag mee.
  Want tegen lekkere spulletjes zeg ik geen nee.
  En een mooie zelfgemaakte stoffen tas…
  Daarmee is toch iedereen in zijn of haar sas.
  Veels te veel plastic rommel op onze planeet.
  Vind hem geweldig , ROZE gil ik met een enthousiaste kreet.
  Is één van mijn lievelings kleuren!!
  Oh hij zou elk shop tripje opfleuren.
  Ik hoop zó dat ik win.
  Vandaar dat ik dit rijmpje verzin

 28. 4 november 2016 / 12:15

  Gefeliciteerd! Ik bereik deze mijlpaal hopelijk volgende maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *