5 favoriete baby jongens winterjassen

collage

Voor zoonlief ben ik op zoek geweest naar een leuke, maar betaalbare winterjas. Vandaag laat ik mijn 5 favoriete jassen zien. Kijk mee!

Tegen het einde van de zomer kwam er via de website van Limango een sale voorbij van Noppies. Daar zat onder andere een superleuke winterjas voor zoonlief bij, en die hebben we dus besteld. Ervaring leert dat 1 winterjas voor baby’s wel wat weinig is, dus wilde ik er nog een winterjas bij hebben. Ik wilde er geen fortuin aan uitgeven en toen begon mijn zoektocht.

zara

Deze superschattige houtje-touwtje-jas vond ik op de website van Zara. Die vind ik erg leuk! Hij is stoer en lief tegelijk, en was een serieuze kandidaat. Hij kost €39,95. Uiteindelijk is deze het niet geworden, omdat ik het idee heb dat het voor baby’s niet zo fijn is om zo’n stugge jas te dragen. Als zoonlief gaat lopen lijkt het me wel een perfecte jas, maar nu heb ik er alleen maar even verliefd naar gekeken :). Overigens hebben ze bij Zara nog veeeel meer leuke jongensjassen.

hm

Ik hou ontzettend van sterren! Deze jas komt van H&M en is ook helemaal schattig. Hij kost €29,99. Deze jas is het voor ons niet geworden, omdat ik hem toch te druk vond.

prenatal

Dit stoere jack is van Babyface en te koop via Prenatal. Het is een soort baseballjack en ook dat vind ik er leuk voor jongens. Dit jack is helemaal lekker omdat hij niet al te dik is, en dat is vooral in de maxi cosi fijn. Dit jack kost €29,95. Voor ons is deze het niet geworden, omdat de jas van Noppies (die we al hebben) er teveel op lijkt.

wehkampc-a

Dit stoere vliegeniersjack heb ik gevonden bij C&A. Ik vind de kleur echt super en de bontkraag maakt het helemaal stoer. Het jack kost €24,90. Ook dit jack is het voor ons niet geworden, omdat ik hem ook te stug vind voor baby’s. Ook een leuke om te onthouden voor als zoonlief kan lopen.

vd

Dan tot slot: nummer 5. Dit is ‘m geworden! Gevonden bij V&D en helemaal leuk. Ik hou van deze kleur blauw. De voering van de jas is oranje, wat leuk contrasteert met de buitenkant. Het model is totaal anders dan wat we al hadden en ook de kleur is helemaal anders. Zo hebben we 2 echte jongensjassen, zonder dat het dezelfde jassen zijn. Oh ja, hij kost €24,99, maar ik geloof dat wij ‘m met 30% korting hebben gescoord. Helemaal leuk dus!

Wat vind jij de leukste jas voor een baby jongen?

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *