Shopping Time: Lush stuff!

Lush

Met Koningsdag gingen we een dagje naar Oberhausen, om Legoland en Sealife te bezoeken. Toen er nog wat tijd over was, zag ik (of eigenlijk rook ik) tot mijn grote plezier dat er ook een Lush-winkel in CentrO zit. Jeej! Daar moest ik natuurlijk even naar binnen, want ik had nog wel wat dingen op mijn verlanglijstje staan die ik graag wilde hebben. Kijk je mee?

From Dusk ’til Dawn

Lush (4)

Een tijdje terug kocht ik mijn eerste massagebar. Ik kan je vertellen dat ik sindsdien verslaafd ben aan dat spul. Ik gebruik het voornamelijk voor mijn handen. Onze dochter is zindelijk aan het worden, wat betekent dat als ik thuis ben, ik heel vaak mijn handen moet wassen. En natuurlijk met zeep, want dat wil de kleine meid ook. Niet fijn voor mijn handen, en daarom smeer ik heel heel heeeeeel vaak met mijn massagebar. Ik vind die van Lush stiekem toch lekkerder dan mijn eigen gemaakte (de geur bevalt veel minder, ha!). Dus gisteren heb ik deze gekocht:  From dusk ’til dawn.

Dit is wat Lush er zelf over zegt:

De From Dusk ’til Dawn Massagebar zit vol stimulerende ingrediënten, dus een ontspannen dutje na een romantische massage zit er niet echt in. Dat is mooi, dan hebben jullie eindelijk eens tijd voor een eh… goed gesprek! Siciliaanse citroen, zoete sinaasappelolie, ginseng en ginko voor extra energie.

Haha, ik moet eerlijk zeggen dat ik graag nog een massagebar wilde, en van wat ik zo in de winkel kon ruiken vond ik deze de lekkerste, vandaar dat dit het is geworden.

Als je ‘m op je hand zet, dan smelt hij echt letterlijk weg. Heerlijk! Ik las in de reviews dat het gouden laagje aan de bovenkant er snel af gaat, dus ik laat nu de onderkant maar gewoon smelten, dan blijft dat nog even mooi.

Het enige nadeel aan deze massagebar vind ik dat je ‘m niet goed op kunt bergen. Die andere heb ik in zo’n mooi blikje en dat is makkelijk meenemen. Dat lukt met deze niet, dus die bewaar ik dan maar voor gebruik in huis.

Frozen | Bathbomb

Lush (5)

Het nadeel van winkelen met kids: ‘Ik wil ook!’. We liepen in de Lush-winkel en ik had zo’n mooi mandje om je spullen in te doen. Dochterlief en 2 neefjes wilden ook een mandje: prima. Dus toen ik er wat in deed, moesten de kids dat ook. Het leek me leuk om voor dochterlief zo’n lekkere bathbomb mee te nemen, maar ja, dat wilden de neefjes ook. Dus hopla, 3 van die dingen bij hun in het mandje. Ik was zelf in de veronderstelling dat je ze even in bad kon laten liggen en dan kon laten opdrogen, maar niets is minder waar: hij is voor eenmalig gebruik.

Dit is wat Lush er zelf over zegt:

Frozen zorgt voor een magische badervaring, door de prachtige kleuren en heerlijke geur. Het parfum van Tunesische neroli, roos uit Turkije en grapefruit uit Cyprus heeft een opwekkende werking.
Frozen heeft dezelfde geur als ons verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy.

Lush (1)

Vanavond moest ie in bad, en wauw, wat spektakel! Het zag er echt super uit! En het ruikt echt verrukkelijk! Als de bruisbal helemaal is opgelost, hou je een azuurblauw water over met allemaal kleine glittertjes, zo prachtig! En als je in eht bad gaat zitten, voel je zo’n heel lekker zacht laagje. Echt ontzettend heerlijk!

Ultrabland

Lush (2)

Bij veel beautybloggers kom ik Ultrabland als favoriete gezichtsreiniger. Ik was er erg benieuwd naar en heb ‘m meegenomen om ook eens te proberen.

DIt is wat Lush er zelf over zegt:

Gemaakt op basis van zalige amandelolie verwijdert deze reiniger alle make-up en vuil en laat een heerlijk gevoede huid achter. Het is zacht, maar de diepreinigende oliën weten al het lastige vuil en make-up moeiteloos te verwijderen. Masseer een klein beetje op je droge gezicht en ogen en verwijder het met een washandje of een watje met warm water. Verzachtend rozenwater, honing en bijenwas houden je huidje zo zacht als babybilletjes.

Hierna kun je je huid verder reinigen met bijvoorbeeld onze toner Eau Roma Water, of een van onze andere toners.

Als het nodig is verwen je je huid met een van onze moisturisers.

Lush (3)

Het is een beetje gek spul: het ruikt niet echt heel lekker en het voelt een beetje als een soort boter. Hoe kouder het is, hoe steviger de structuur. Je smeert het dus zo op je gezicht, en dan was je het met een (warm) washandje weer af.

Ik kan na 1 keer gebruiken nog niet echt zeggen of dit een blijvertje is, maar het voelt best lekker aan. Mijn gezicht wordt er goed schoon van en daar gaat het uiteindelijk om.

Wishlist?

Ik vond het erg leuk om zo’n bathbomb een keer te proberen, maar voor € 5,95 vind ik het jammer dat je ‘m maar 1 keer kunt gebruiken. Toch lijkt het me wel leuk om nog eens een bathbomb te proberen. Die blijven dus op mijn lijstje staan.

Verder zou ik graag 1 van de toners willen proberen, Breath of Fresh Air. Ik ben dol op mijn micellair water, maar vind het altijd leuk om iets nieuws/anders te proberen.

En tot slot wil ik nog graag een shampoobar proberen, ik denk dat ik de volgende keer voor Seanik ga. Ik heb nu New en die gaat echt al superlang mee. En ik vind de geur echt geweldig. Maar zoals ik zei: ik vind het leuk om ook andere dingen te ontdekken, dus de volgende keer kies ik iets anders.

Ben jij ook zo’n fan van Lush? En wat is jouw favoriete product?

xx
Loes

3 Reacties

 1. 29 april 2016 / 07:51

  Die massagebar ziet er een beetje uit als een tepel 😉
  Ik wil dat ultrabland ook nog eens een keer proberen. Vergeet het elke keer mee te nemen.

  • Loes
   Auteur
   29 april 2016 / 15:14

   Hahaha, ja, je hebt gelijk, het is zo net een tepel! In het echt is het meer een kegelvormige piramide, haha. Ach ja, ik ‘vergeet’ ook steeds de dingen die ik heb opgeschreven voor Lush. Stom he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *