New In: de mini’s van Nuxe | Beauty

Vorige week liet ik al één van de holy grails in beautybloggerland zien: Dr. Pawpaw Orignal Balm. Vandaag laat ik weer wat producten van een merk zien wat het goed doet in beautybloggerland: Nuxe! De olie van Nuxe is een veelgeprezen product, en toen ik laatst op vakantie in Frankrijk een hele toilettas met allemaal mini’s van Nuxe tegenkwam, kon ik de verleiding niet weerstaan om het mee te nemen.

De mini’s van nuxe

Nuxe producten (1)-

De olie van Nuxe is, zoals ik al zei, een veelgeprezen product. Toen ik in de Franse supermarkt (waah!!) dus een heel schap van Nuxe producten zag, was ik ietwat verbaasd. Eerlijk gezegd had ik me nooit verder in het merk verdiept, maar ik was aangenaam verrast. Ik nam dus een toilettasje met allerlei mini’s mee: zo kun je leuk vanalles proberen, zonder dat je er direct een fortuin aan kwijt bent. Daar hou ik van!

Nuxe Huile Prodigieuse

Nuxe producten (2)-

De Huile Prodigieuse dus, een ‘droge’ olie die al sinds 1991 bestaat! Wauw, heb ik dus lang onder een steen geleefd! De olie bevat sinds 2017 7 plantaardige olien: uiterst voedende en antioxiderende Tsubaki-olie, verzachtende zoete amandelolie, hydraterende cameliaolie, gladstrijkende bernageolie, kalmerende hazelnootolie, voedende macadamiaolie en herstellende arganolie (bron). En het fijne is: er zitten geen siliconen of minerale oliën in.

De olie is voor 98,1% natuurlijk en dat vind ik best bijzonder. Qua geur zitten er noten in van vanille, oranjebloesem en magnolia. En dat verklaart direct waarom ik de geur heerlijk vind: ik hou van oranjebloesem! En deze olie ruikt dus echt super lekker. Dit is echt zo’n product wat je overal voor kunt gebruiken: overal waar je huid een beetje extra aandacht nodig heef,t kun je dit smeren. Ik vind het een fijne olie: hij trekt super snel in. Wel denk ik dat het voor mij meer een product is voor de herfst en de winter: in de zomer heb ik dit niet zo nodig.

Creme prodigieuse

De gezichtscreme van Nuxe, die hydrateert, verkwikt en beschermt. Met natuurlijk de geur die ook de olie heeft. Ik denk dat dit een prima creme is als je een droog huidje hebt: hij voedt ontzettend goed. Voor mij is het net iets teveel van het goede: aan het einde van de dag glim ik enorm. Hij ruikt wel super lekker!

Prodigieux Huile de douche

Dit is, naast de olie, mijn favoriet uit de mini’s: de douche-olie. Hij ruikt net zoals de rest en voelt echt heerlijk zacht op je huid. De geur blijft na het douchen ook echt goed hangen. Fijn!

Reve de miel gel nettoyant

mini's van nuxe 3

Een zachte reinigende gezichtsgel zonder zeep, met honing en zonnebloem, die reinigt, verzacht en make-up verwijdert. Zelf verwijder ik altijd eerst mijn make-up met een ander product, en maak ik dan mijn gezicht schoon met deze gel. Ook hier is de geur weer heerlijk, en na het gebruik voelt mijn gezicht echt schoon.

Reve de miel handcreme

Deze handcreme bevat ook honing en zonnebloem, net als de gezichtsgel. Dit is een zachte handcreme die snel intrekt. Daar hou ik van, want plakkerige handen zijn gewoon niet zo praktisch. Dit is een tube die heel handig in je handtas mee kan.

Het wordt dit najaar dus moeilijk kiezen welke tube ik in de handtas gooi: de hancreme van Nuxe of  tube Dr. PawPaw Balm.

xx
Loes1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *