New in: Nars Orgasm Blush Limited Edition

Toen we laatst in Göteborg waren, liepen we langs de Sephora. Daar MOEST ik gewoon even naar binnen. Ik wilde nog graag een plat oogschaduwkwastje hebben (wat ik ook gekocht heb overigens), maar mijn oog viel ook op de Limited Edition blush Orgasm van Nars. Nu is Orgasm misschien wel de bekendste blush wereldwijd. Ik kon de verleiding niet weerstaan en nam ‘m mee!
nars Orgasm

Tja, misschien wel de meest beschreven en gefotografeerde blush ter wereld. Ik kende ‘m van de beautybloggers die ik volg, en zelfs in het boek Alles is zoals het zou moeten zijn van Daphne Deckers werd hij genoemd: Orgasm van Nars, een blush dus (voor de niet-kenners :-)). Ik was altijd enorm onder de indruk van de kleur van deze blush (en ook van de prijs trouwens). En toen ik dus bij Sephora de limited editon van Orgasm zag wist ik: die wil ik in mijn collectie!

De kleur van de originele Orgasm vind ik al erg mooi: hij wordt omschreven als perzik-roze:

Dat perzik zie ik er niet echt in, daarbij denk ik toch zelf meer aan oranje. Maar het is een blush die veel mensen staat volgens mij: mooi van kleur, maar niet te opvallend. En met mijn blanke huidje is een blush al vaak te ‘rood’ of te zwaar, en dat is bij deze blush dus niet zo. Dit is meer een kleur alsof je een klein beetje bloost. Een heel natuurlijk kleurtje dus.

Nars orgasm limited edition

Een limited edition dus. Deze limited edition is wat meer roze dan het origineel, iets wat ik wel leuk vind. Maar laten we beginnen bij het begin. Kijk de verpakking alleen al.

nars orgasm limited edition 1

Die komt je toch gewoon tegemoet schijnen in de winkel?

nars orgasm limited edition 2

Ik hou ontzettend van dat kleurverloop in het doosje. <3

nars orgasm limited edition 3

En dan de blush zelf: die zit in het kenmerkende zwarte doosje van Nars. Met een beetje een rubber-achtige afwerking. Dat rubber-achtige vind ik zelf niet zo heel fijn: het wordt heel snel vies. Het schijnt dat je het makkelijk schoon kunt maken, dus ik moet nog maar eens met een nat doekje proberen.

Misschien vind je dit ook leuk: de mini’s van Nuxe

nars orgasm limited edition 4

En dan de binnenkant.. Niet schrikken van het plastic beschermlaagje dat op de blush ligt: ik was eers bang dat hij veeeel te oranje was. Niets is minder waar.

nars orgasm limited edition 4

Rechts zie je dat plastic beschermlaagje liggen: met dezelfde kleuren als het doosje. En in het midden dus de blush zelf. *engelenzang*!

nars orgasm limited edition 5

Prachtig he? Dit is echt een kleur die bij mij past. Mooi roze, maar niet te overdreven. Er zit nog een subtiel gouden glansje op (op de foto bijna niet te zien, maar hij is er wel hoor!). En die tekst in het spiegeltje: #whatmakesyoublush, grappig toch?

Het doosje ligt overigens fijn in de hand, en door de rubber-achtige afwerking glijdt hij niet weg. Een fijn formaat! Die grote spiegel is ook een uitkomst.

Op de huid

nars orgasm limited edition 7

Nog even een foto op mijn huid: zoals je ziet is hij echt goed gepigmenteerd. Ik heb met mijn vinger niet heel veel product gepakt, maar toch kwam er super veel kleur vanaf. Dit gaat dus een blush zijn die erg lang mee gaat. Voor mij is dit een kleur die zowel in de zomer als in de winter goed bij mijn gezicht past. Wel denk ik dat ik in de winter iets voorzichtiger moet zijn met de intensiteit, terwijl ik in de zomer wat meer kleur kan opbouwen.

Ik betaalde iets meer dan € 30,- voor deze blush, maar ik ben er (zoals je merkt) echt helemaal blij mee! Op de Amerikaanse website van Sephora kon ik ‘m niet vinden trouwens, maar via de Franse site dan weer wel (link hier).

Kende jij deze blush van Nars al? En wat is jouw favoriete blush?

xx
LoesDit artikel bevat een affiliate link. Wil je weten wat dat betekent? Lees dan mijn disclaimer.

 

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *