New in: beautybestelling bij Beauty88 | Make-up

beauty88

Ik kreeg laatst een mailtje van Beauty88 dat hun website volledig vernieuwd was. En aangezien ik momenteel niet echt in staat ben om uitgebreid te shoppen in de stad, dacht ik: laat ik eens online kijken. En zo kwam het dat ik stiekem een bestelling plaatste.

Argan Oil Hydrating Hair Mask

argan masker

Als eerste heb ik dit masker van Argan Oil besteld. Ik ben altijd een beetje geïntrigeerd door de verschillende verhalen die je hoort over arganolie en vind het lastig om de juiste producten er van te vinden. Dit masker was nu in de aanbieding (€ 4,95) en ik besloot de gok te wagen. Toen het pakketje kwam en ik de dop hier af draaide, kwam er echt een geweldig lekkere geur uit te voorschijn. Inmiddels heb ik ‘m ook geprobeerd en wat een lekker masker. Mijn haar wordt er echt super zacht van zonder volume te verliezen en het ruikt echt hemels. Ik ben er helemaal blij mee!

Make up revolution

Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Fair C01

make up revolution shape pallette (2)

Een tijdje geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het merk Make Up Revolution en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de prijs-kwaliteit-verhouding (lees: helemaal niet duur en ontzettend goede kwaliteit). Dit palette sprak me aan omdat ik nu 3 verschillende doosjes heb voor bronzer, blush en highlighter en dat met vakanties/logeren lastig is om mee te nemen. De kleuren in dit palette zagen er voor mij prima uit (lichte huid), dus ik dacht: bestellen!!

make up revolution shape pallette (1)

Het leuke is dat er in de deksel een klein spiegeltje zit. Super handig! Er zit geen kwast bij, maar dat vind ik ook niet erg, want ik gebruik liever mijn eigen vertrouwde kwasten.

make up revolution shape pallette (4)

Swatches bij daglicht: echt mooie kleuren en super goed gepigmenteerd. De bronzer is wat matter dan de highlighter en blush, maar dat vind ik zelf erg prettig.

make up revolution shape pallette (3)

Nog even met flits: mooi he? Ik ben onder de indruk. Inmiddels is dit palette ook in gebruik en ben helemaal blij met de kleuren. Kosten: € 4,99 (yay!!)

Makeup Revolution Disappear to the Beyond Eyeshadow Palette

make up revolution eye shadow pallette (1)

Had ik al verteld dat ik een zwak heb voor oogschaduwpalettes? Ik kan in elk palette wel een kleur vinden die ik nog niet heb, en mix ook vaak de kleuren uit verschillende palettes om een mooie look te maken. Dit palette was nu in de aanbieding (€ 3,99 !!) en ik vond de kleuren wel mooi voor de lente, dus daarom: besteld!!

make up revolution eye shadow pallette (2)

De kleuren zijn in werkelijkheid ook echt super mooi, er zit alleen 1 nadeel aan dit palette: hij is een beetje wiebelig. Hij sluit met een beetje een vreemde sluiting: een soort pieletje wat in een gaatje valt (hoe leg je dat uit zonder er om te lachen???). En hij sluit ook niet op de lange kant, zoals andere palettes vaak wel doen. Ik denk dat deze na lang gebruik van ellende uit elkaar valt. Mijn advies: snel op maken!

Er zitten een kwastje en een sponsapplicator bij, maar eerlijk gezegd gebruik ik die toch niet.

make up revolution eye shadow pallette (3) make up revolution eye shadow pallette (4)
De swatches zonder en met flits. Dit is de onderste rij uit het palette, maar dan in spiegelbeeld (bij het swatchen heb ik het palette dus andersom gehouden, ha!). Veel lichte kleuren en een matte bruine kleur. Mooi!

make up revolution eye shadow pallette (5) make up revolution eye shadow pallette (6)

De bovenste rij, ook in spiegelbeeld, eerst zonder flits en dan met flits: hier zitten wat meer matte kleuren bij. Alleen die witte is wel heel licht qua kleur, maar de rest is prima!

Bij het gebruik op mijn ogen heb ik me nog wel een beetje verkeken in de heftigheid van de kleuren, haha, en ik ben dus super verbaasd over de kwaliteit en pigmentatie.

Sleek I-Divine Enchanted Forest

sleek enchanted forest c

Jeej! Mijn eerste Sleek-palette! Emmy maakt vaak de meest prachtige looks met de palettes van Sleek en elke keer dacht ik: daar wil ik ook een palette van hebben. Ik heb gekozen voor ‘Enchanted Forest’. De titel alleen al..

De verpakking schijnt snel vuil te worden, dus ben benieuwd hoe dat er bij mij uit gaat zien na een tijdje. Het is een beetje mat en voelt een beetje als rubber. Er zat nog wel eerst een kartonnetje overheen met op de achterkant nog wat informatie.

sleek enchanted forest (6)

Er zit een mooie grote spiegel in de doos en het cellofaan dat de oogschaduw beschermt bevat ook de namen. Ook hier zit een sponsapplicator in het bakje, maar die gebruik ik dus ook niet.

sleek enchanted forest (2) sleek enchanted forest (3)

Swatches van de bovenste rij met daglicht en met flits: het moeten 6 kleuren zijn, maar de meest linkse kleur (een lichte roze) is wel heel licht. Die zie je bijna niet.

sleek enchanted forest onderste rij (1) sleek enchanted forest onderste rij (2)

En dit is de onderste rij: bij daglicht en met flits. Wat een mooie kleuren he? Ook hier ben ik weer diep onder de indruk van de pigmentatie (op die lichtroze na dan). Mooie diepe kleuren, en veel kleuren die ik nog niet zo had. Wel geldt ook hier weer dat ik in mijn enthousiasme een wat zwaardere ooglook had gemaakt dan ik in de planning had, maar dat ligt natuurlijk meer aan mezelf.

Ik ben dus helemaal blij met de toevoegingen aan mijn ‘collectie’.

Ken(de) jij deze merken al?

xx
Loes

 

Delen:

2 Reacties

 1. Rosie
  7 april 2016 / 11:59

  Oh dat soort mailtjes zijn altijd zo gevaarlijk ;-)! Haha!! Prachtige make-up heb je gekocht, wat een pigment zeg wauw!

  Liefs, Rosie

  • Loes
   Auteur
   7 april 2016 / 12:48

   Thanks! En wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden! Ik zit net op jouw blog te kijken en dacht: hee, bekend gezicht! (Weet niet of dat voor jou ook zo is, maar jouw zus was vroeger een vriendinnetje van mijn zusje). Grappig, wat is zelfs de online wereld klein he 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *