Nagellak Hema | 100 nieuwe kleuren

Bij verschillende beautybloggers zag ik dat de Hema 100 (!!!) nieuwe kleuren in het assortiment nagellak heeft opgenomen. 100 nieuwe kleuren, dat vind ik nogal wat! Vroeger was ik nooit heel erg gecharmeerd van de nagellak van de Hema, maar het schijnt dat ook de formule van de nieuwe lakjes is aangepast. En dat vond ik wel reden om weer eens een nagellak van de Hema te proberen. Kijk je mee hoe dat beviel?

nagellak hema

100 kleurenkiezer App

Dat zijn er nog wel wat. En als je, net als ik, last heb van keuzestress dan heeft Hema daar ook een leuke oplossing voor gevonden: de 100 kleurenkiezer app (hier).

Dit is wat Hema er zelf over zegt:

100 kleurenkiezer app

Met de 100 kleuren nagellak van HEMA zit er altijd wel een kleur tussen die je mooi vindt, perfect bij je outfit past of gewoon weer eens wat anders is. Om het kleuren kiezen nog leuker te maken, kun je met deze app makkelijk inspiratie opdoen. Hoe het werkt? Kies een foto of maak er een. Als de foto eenmaal is geladen, kun je met je vinger een kleur uit de foto selecteren. Links onderin het vakje zie je je kleurselectie. Blij met je kleur? Selecteer ‘kies kleur’ voor een match met 1 van de 100 kleuren HEMA nagellak.

Hoe leuk is dat? Je upload een foto, en de app kiest gewoon een kleur nagellak voor je uit. Briljant toch!

2 nieuwe kleuren nagellak

Toen ik laatst bij de Hema was heb ik 2 kleuren gekozen die ik erg bij het najaar vond passen, en waarvan ik dacht dat ze nog niet in mijn collectie voorkwamen. Gelukkig was dat ook zo, haha.

nagellak-hema-4

Ik koos voor de kleuren ‘Vondelpark Green’ en ‘Melancholic Mocha’,

Voor de volledigheid moet ik nog wel even melden dat ik niet de base- en/of topcoat van de Hema heb gebruikt, maar alleen de kleur zeg maar. Ik heb een basecoat van Essie en een topcoat van INM Out the door.

Vondelpark green

Ik begon met Vondelpark Green:

nagellak-hema-7

Wat een mooie kleur he? Ik had zo’n kleur nog niet in mijn assortiment.

nagellak-hema-8

Nog even vanuit een andere hoek.

nagellak-hema-6

En wat een leuke naam he? Ik hou van dat soort leuke details.

De nagellak heeft een fijn kwastje: je kunt er heel precies mee lakken. Qua samenstelling merk ik bij het lakken niks. Het drogen ging mooi snel en zelfs met een topcoat en dus eigenlijk 4 lagen in totaal had ik geen last van ‘vingerafdrukken’ in de lak.

Ik was dus zo na het lakken enorm blij met deze kleur. En het allerfijnste:

nagellak-hema-3

Na 3 dagen nog niet 1 chip! Wel een klein ‘litteken’ op de middelvinger, maar dit is echt UNIEK (met hoofdletters). Ik heb dus ein-de-lijk een nagellak gevonden die langer dan 1 hele dag mee gaat, en hij is ook nog eens van de Hema!!! Jeeej!! <3

’s Avonds na het afwassen gebeurde het chippen dan toch echt en heb ik het er af moeten halen, maar echt, dit resultaat had ik niet verwacht!

Melancholic mocha

Ik vond het des te spannender om het tweede kleurtje te proberen. Vondelpark Green was zo’n verrassing qua houdbaarheid dat ik gewoon bang was dat deze niet net zo goed zou zijn.

Melancholic Mocha was dus kleur nummer 2.

nagellak-hema-2

Een mooie chocoladebruine kleur. Past goed bij Sinterklaas!

nagellak-hema-1

En ook hier de naam op de dop. Ja, ook met deze kleur ben ik erg blij, nu de test voor de houdbaarheid…

nagellak-hema

Dit is dag 3! En het zit er dus nog net zo netjes op als op dag 1. Op het moment dat ik dit schrijf is aan het einde van dag 3, maar het gaat er vandaag echt nog niet af. Er zit 1 deuk in de lak (eigen schuld, sleutel in gedrukt…), maar dat is het ook! Ik moet even kijken hoe het morgen na het douchen is, maar ik durf bijna te beweren dat deze nog beter is qua houdbaarheid. Hopelijk blijft het morgen ook nog zo mooi!

En Dus?

Ik ben dolenthousiast over de nagellak van de Hema dus!! ik heb echt al zo veel verschillende nagellakjes geprobeerd: goedkope en dure merken, merken die claimen 2 weken te blijven zitten; bij mij nog geen 2 dagen. Zelfs gellak gaat er bij mijn binnen 2 dagen vanaf. Verschillende base- en ook topcoats, maar nooit vond ik de gouden combinatie. En ik moet zeggen: ik denk dat ik die nu wel gevonden heb!! Dank je wel Hema!! <3 <3 <3

Heb jij de lakjes uit de nieuwe collectie van de Hema al geprobeerd?

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

4 Reacties

 1. 25 november 2016 / 08:35

  Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar nu zijn mijn nagels op dit moment ook niet ‘lakbaar’. Mooie kleurtjes!

  • Loes
   Auteur
   26 november 2016 / 00:32

   He jammer, van je nagels. Ik kan deze lakjes van harte aanbevelen!

 2. 25 november 2016 / 15:15

  Ik draag nooit nagellak maar ik ben onder de indruk van het grote aantal kleurtjes zeg! De blauwe nagels zijn mijn favoriet.

  • Loes
   Auteur
   25 november 2016 / 16:15

   Ja, leuk he? Ik ben echt ontzettend blij verrast door Hema. Had niet gedacht dat het zo’n goede lak voor mij zou zijn. En die kleurtjes… Tja, keuzestress!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *