MAC Lipstick Retro Matte en MAC lip pencil Ruby Woo | Beauty

MAC Ruby Woo

Afgelopen vrijdag was ik een dagje in Amsterdam en ik vond het wel eens tijd om mezelf te trakteren op een mooie lipstick van MAC. Dus op naar de Bijenkorf voor een advies.

vrijdag (14)

Waaaahhh!! Wat een boel kleurtjes en verschillende soorten lipstick.. Ik vond het lastig kiezen. Nicole ging voor een matte rode kleur, en die vond ik ook prachtig. Het werd dus een lipstick uit de Retro Matte serie in de kleur Ruby Woo.

Mac Ruby Woo (1)

De doosjes zien er al prachtig uit. Ik heb er een lip pencil in dezelfde kleur bij gekocht, want dat maakt het net ietsje meer af. Zo kun je een mooi randje om je lippen zetten en dan binnen de lijntjes inkleuren (haha).

Mac Ruby Woo (2)

De kleur op het doosje lijkt wat minder rood dan de lipstick, maar het is een echte rode kleur.

Mac Ruby Woo (3)

De lipstick heeft geen kleurtje op de doos, hier staat alleen de naam.

Mac Ruby Woo (4)

Eigenlijk komen de verpakkingen overeen met de inhoud: de lip pencil heeft een rode uiteinde, terwijl de lipstick de bekende zwarte ‘stick’ is (is het een tampon of een raket? hahaha).

Mac Ruby Woo (5)

En als je dan de lipstick omhoog draait, zie je die prachtige mooie rode kleur. Dit is wel hoe ik vroeger vond dat lipstick er uit moest zien hoor: ROOD!

Mac Ruby Woo (6)

Mooi hè?

Mac Ruby Woo (7)

De swatches op mijn hand: het potlood en de lipstick hebben beiden echt precies dezelfde kleur. Ik vind het met zo’n kleur wel echt fijn om met een lip pencil te werken. De eerste keer dat ik deze lipstick op deed, moest ik ontzettend wennen, omdat hij door z’n matte karakter echt niet lekker smeert. Daardoor had ik ‘m in eerste instantie wat vlekkerig opgebracht, en dat kon ik met het potlood gelukkig corrigeren. Inmiddels heb ik iets meer ‘ervaring’ en krijg ik de kleur er wel wat beter op, maar of ik de Retro Matte variant nou zo verschrikkelijk fijn vind.. Ik weet het nog niet. Wel vind ik de kleur echt ge-wel-dig.

Hij blijft ook erg lang goed zitten. Na het eten moet ik ‘m wel bijwerken, maar dat vind ik eigenlijk niet meer dan normaal. Ik heb niet eerder een lipstick gehad die zo lang kleur bleef houden in elk geval.

Check de foto:

Mac Ruby Woo (8)

Staat goed toch? En zoals je ziet kan de kleur dus prima bij een bleek huidje en blauwe ogen (moi), maar ook bij een mooie bruine huid en bruine ogen (Nicole). Volgende keer probeer ik denk ik wel een lipstick uit een andere serie, 1 die iets beter smeert. Maar voorlopig draag ik deze elke dag (want die opdracht kreeg ik). Of nou ja, bijna elke dag dan. Gewoon omdat het kan!

Wat vind jij van deze kleur? Wat is jouw favoriete lipstick? En vind je de matte van MAC ook zo lastig smeren? Ik ben benieuwd!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *