Al je klantenkaarten in 1 app | Nerdmama

kaarten-app

Iedere winkel waar ik kom heeft zo langzamerhand zijn eigen spaarsysteem, het liefst met bijbehorend pasje. Inmiddels kreeg mijn portemonnee meer het formaat van een handtas, want het liefst wilde ik alle pasjes altijd bij mij hebben. Gevolg daarvan was natuurlijk dat mijn tas altijd ontzettend zwaar was, want zo’n portemonnee weegt ook nog heel wat. Hij was wel makkelijk te vinden in mijn tas, haha. Tegenwoordig gebruik ik een SecrID als portemonnee, waar ik ontzettend blij mee ben. Het enige ‘nadeel’ is nu dat ik geen plek meer heb voor al die klantenkaarten.Al je klantenkaarten bij elkaar

 

Zowel voor de iPhone als voor Android-toestellen heb je een app, genaamd Stocard. En als je die app installeert, kun je alle barcodes van je klantenkaarten scannen in de app. Als je dan op pad gaat met je pinpas en je telefoon, heb je verder geen pasjes meer nodig, want bij de kassa kunnen ze dan je telefoon scannen!

Dat werkt echt super makkelijk en het werkt ook nog eens handig als je het op de telefoon van je man of vriend instelt, want dan kan hij ook sparen bij de winkels waar JIJ het pasje van had :-). Een win-win-situatie zeg maar.

Hoe werkt het?

kaart-app-4

Je kiest een winkel, en scant het pasje dat er bij hoort (in dit voorbeeld natuurlijk even fout, maar het gaat om het idee). Het pasje wordt dan opgeslagen in de app.

kaart-app-2

Je krijgt dan een mooi lijstje met winkelkaarten, goed overzichtelijk, zodat je ze makkelijk kunt vinden.

En als je dan in de winkel staat, zoek je het betreffende pasje op. En geloof me, dat gaat sneller in je telefoon dan in je portemonnee! Vervolgens geef je je telefoon aan de caissière, die je telefoon dan weer kan scannen.

foto-10-11-16-21-00-00

Het staat in het begin wel raar hoor, dat je je telefoon afgeeft aan de caissière in plaats van een plastic kaartje, maar het werkt echt perfect!

Ik ben nog geen pas tegengekomen die ik niet kwijt kon (er is ook een optie ‘andere kaart’, voor winkels die niet in de lijst staan), en alle winkels waar ik tot nu toe ben geweest, konden ook met de app overweg.

kaart-app-1

Al deze pasjes heb ik maar opgeborgen in de kast, want die heb ik voorlopig niet meer nodig! Kende jij de app stocard al?

xx
LoesSave

Save

Save

Save

Save

 

4 Reacties

 1. Heleen
  11 november 2016 / 07:45

  Ik heb de app ook, superhandig! Alleen in sommige gevallen heb je toch het pasje nodig. Bijvoorbeeld bij de IKEA, omdat daar het pasje geswipet wordt… Even een tip :-). En het schijnt ook bij de ah nog wel eens voor problemen te zorgen, omdat caissières geen telefoon mogen aanpakken (wie is schuldig als hij valt…), dus dan moet ’t nummer handmatig ingevuld worden. Ik doe altijd zelfstandig bij de ah, dus dan is het geen probleem! Maar over het algemeen ben ik blij met mijn dunne portemonnee!

  • Loes
   Auteur
   11 november 2016 / 11:19

   Ah, goede tip van Ikea, dat vroeg ik me stiekem al een beetje af. Op basis van het nummer maakt de app namelijk wel een streepjescode aan. Moet ik die pas toch maar weer in mijn portemonneetje stoppen. Gelukkig heb ik daar nu ruimte voor, haha.

 2. martina
  11 november 2016 / 15:32

  wat een handige tip! ik heb de passen al lang geleden uit mijn portemonnee gegooid, mijn kleine tasje dwingt me om niet alles steeds mee te slepen

  • Loes
   Auteur
   11 november 2016 / 22:03

   Haha, ja, die kleine tasjes.. Daar past inderdaad niet alles in wat je mee zou willen nemen. Dan is deze app echt een uitkomst 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *