21 leuke achtergronden voor je telefoon | Happy

[:nl]achtergronden voor je telefoon

Vandaag iets waar ik zelf ontzettend blij van word. Als ik niets hoefde, zou ik uren kunnen besteden aan het instellen van thema’s, achtergronden en lockscreens op mijn mobiele telefoon. Ik heb een LG G3 en daar heb je van die prachtige downloads voor, gratis wel te verstaan, en de een nog mooier dan de andere. Inmiddels heb ik mijn thema al best weer een tijdje en ik vond het wel tijd worden voor iets nieuws. Laatst kwam ik ergens op Pinterest een leuke lockscreen tegen van Harry Potter en die heb ik nu in gebruik. En zo dacht ik: laat ik eens even speuren naar wat leuke, meestal vrolijke achtergronden of lockscreens voor je mobiele telefoon.


lockscreen11. / 2. / 3.

Wat een lieve zoete plaatjes he? Ik heb NU alweer last van keuzestress, want deze vind ik allemaal erg schattig.

lockscreen 3

4. / 5. / 6.

Als ik deze plaatjes zie, krijg ik helemaal zin in de zomer! Heerlijk! Vooral die roze flamingo’s vind ik erg leuk!
lockscreen 4

7. / 8. / 9.

Als je wel een (kleurrijk) patroon wilt, maar niet echt een foto, kun je 1 van deze kiezen. Zelf vind ik foto 7 hiervan het mooist. Hoewel dat ‘marble’-printje tegenwoordig ook helemaal hip and happening is (ik zie ineens iedereen met hoesjes om laptops en telefoons met zo’n marmerprint). Zelf vind ik die stiekem het minst leuk.

lockscreen 5

10. / 11. / 12.

Jeej! Voor koffie-lovers deze print met Starbucksbekers! Die vind ik echt heel erg bij mij passen, ha! Die middelste vind ik ook erg leuk, maar eigenlijk alleen van toepassing als je ook moet sliden om te unlocken en ik heb zelf een knock-knock code, dus deze werkt voor mij dan niet. En die plantjes zijn toch way too cute!

lockscreen 6

13. / 14. / 15.

Nog zo’n mooie zomers, met watermeloenen! Mooie kleuren vind ik dat. En als je het wat rustiger wilt houden, kun je voor 14 gaan, met lievige plantjes.

lockscreen2

16. / 17. / 18.

Een andere trend van dit moment: cactussen!! Die trend snap ik dan weer helemaal wel, en ik kan echt niet kiezen welke van deze 3 mijn favoriet is.

lockscreen harry potter

19. / 20. / 21.

Een Harry Potter serie! Nummer 19 is nu mijn lockscreen. Die vind ik echt zo typerend voor Harry Potter.

Lastig kiezen he? Ik zou het wel leuk vinden om een lockscreensaver te hebben ofzo, waar je verschillende plaatjes kunt laten afwisselen. (Ook lekker goed voor je batterij denk ik). Maar ga binnenkort mijn achtergrond maar eens even wijzigen!

En jij, wat staat er bij jouw als achtergrond of lockscreen op je telefoon? En wissel je die vaak? Welke van deze 21 is jouw favoriet?

xx
Loes
 

Save[:en]lockscreen1

Vandaag iets waar ik zelf ontzettend blij van word. Als ik niets hoefde, zou ik uren kunnen besteden aan het instellen van thema’s, achtergronden en lockscreens op mijn mobiele telefoon. Ik heb een LG G3 en daar heb je van die prachtige downloads voor, gratis wel te verstaan, en de een nog mooier dan de andere. Inmiddels heb ik mijn thema al best weer een tijdje en ik vond het wel tijd worden voor iets nieuws. Laatst kwam ik ergens op Pinterest een leuke lockscreen tegen van Harry Potter en die heb ik nu in gebruik. En zo dacht ik: laat ik eens even speuren naar wat leuke, meestal vrolijke achtergronden of lockscreens voor je mobiele telefoon. Kijk je mee?

lockscreen11. / 2. / 3.

Wat een lieve zoete plaatjes he? Ik heb NU alweer last van keuzestress, want deze vind ik allemaal erg schattig.

lockscreen 3

4. / 5. / 6.

Als ik deze plaatjes zie, krijg ik helemaal zin in de zomer! Heerlijk! Vooral die roze flamingo’s vind ik erg leuk!
lockscreen 4

7. / 8. / 9.

Als je wel een (kleurrijk) patroon wilt, maar niet echt een foto, kun je 1 van deze kiezen. Zelf vind ik foto 7 hiervan het mooist. Hoewel dat ‘marble’-printje tegenwoordig ook helemaal hip and happening is (ik zie ineens iedereen met hoesjes om laptops en telefoons met zo’n marmerprint). Zelf vind ik die stiekem het minst leuk.

lockscreen 5

10. / 11. / 12.

Jeej! Voor koffie-lovers deze print met Starbucksbekers! Die vind ik echt heel erg bij mij passen, ha! Die middelste vind ik ook erg leuk, maar eigenlijk alleen van toepassing als je ook moet sliden om te unlocken en ik heb zelf een knock-knock code, dus deze werkt voor mij dan niet. En die plantjes zijn toch way too cute!

lockscreen 6

13. / 14. / 15.

Nog zo’n mooie zomers, met watermeloenen! Mooie kleuren vind ik dat. En als je het wat rustiger wilt houden, kun je voor 14 gaan, met lievige plantjes.

lockscreen2

16. / 17. / 18.

Een andere trend van dit moment: cactussen!! Die trend snap ik dan weer helemaal wel, en ik kan echt niet kiezen welke van deze 3 mijn favoriet is.

lockscreen harry potter

19. / 20. / 21.

Een Harry Potter serie! Nummer 19 is nu mijn lockscreen. Die vind ik echt zo typerend voor Harry Potter.

Lastig kiezen he? Ik zou het wel leuk vinden om een lockscreensaver te hebben ofzo, waar je verschillende plaatjes kunt laten afwisselen. (Ook lekker goed voor je batterij denk ik). Maar ga binnenkort mijn achtergrond maar eens even wijzigen!

En jij, wat staat er bij jouw als achtergrond of lockscreen op je telefoon? En wissel je die vaak? Welke van deze 21 is jouw favoriet?

xx
Loes

 

 [:]

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *