Ontzwangeren – de huid van mijn gezicht

Ik ben zo’n 5 maanden geleden bevallen van zoonlief, en tijdens mijn zwangerschap (en ook nog vlak er na) had ik een prachtige huid. Niks op aan te merken. Sinds een aantal weken is daar duidelijk verandering in gekomen en vandaag laat ik zien welke producten ik gebruik om mijn huid zuiver te houden. Lees mee!

Zoals gezegd heb ik tijdens mijn zwangerschap een fijne huid gehad. Uiteraard zorgde ik hier goed voor, dus netjes elke avond reinigen etcetera. Een aantal weken geleden viel het me gewoon op dat ik richting het einde van de dag echt een vet gezicht kreeg als het ware, en dat de reiniging die ik gebruikte dus niet voldoende leek.

Tijdens onze vakantie in Duitsland kwam ik bij de DM (Duitse drogist) deze wattenschijfjes tegen:

20151022_230632

‘Mit sanften Micro-Noppen’!
Echt, wat een geweldige dingen! Ze zien er zo uit:

20151022_230651

Aan de ene kant zit een soort wafeltjespatroon, op zich niet zo spannend, maar die andere kant: echt super! Hier zitten kleine ‘puntjes’ op. Die zijn inderdaad zacht, maar reinigen je huid echt super! Ook voelt het net of je een soort massage krijgt, niet te ruw, maar echt een fijn gevoel! Mijn huid voelt echt super schoon na het gebruik van deze wattenschijfjes. In Nederland was ik zulke wattenschijfjes nog niet tegengekomen, dus als ze op zijn, rij ik zeker nog een keer naar Duitsland om een voorraadje in te slaan.

Afgelopen week was ik bij Kruidvat, en wat zag mijn oog… Deze wattenschijfjes:

20151022_230514

Cotton Peeling! Ik dacht: die moet ik uitproberen. Deze wattenschijfjes zijn wel wat anders dan de Duitse:

20151022_230607

Het lijkt wel of er een laagje schuurpapier op het wattenschijfje is. Ik gebruik deze in combinatie met micellair water en als ik dit wattenschijfje over m’n gezicht haal, dan voelt het ook wel een beetje als een schuurpapiertje op je huid. Op de verpakking staat dan ook dat je dit niet meer dan 2 keer per week mag gebruiken! Mijn huid wordt er een beetje rood van, niet geïrriteerd, maar echt schoon! Wel blijven er wat blauwe spikkeltjes achter op mijn huid, dus ik gebruik nog een gewoon wattenschijfje om de huid helemaal schoon te maken.

Daar gebruik ik dan weer deze voor:

20151022_230624 20151022_230713

Ook van de DM dus.

Sinds ik die Cotton Peeling Pads van Kruidvat gebruik in combinatie met die van de DM is mijn huid een stuk rustiger.

Voor mij werkt deze combinatie dus prima. Ik heb daarnaast ook nog een product aan mijn ochtendroutine toegevoegd:

Kruidvat Step 1 Pure Cleansing Reinigingsgel. Volgens mij is deze reinigingsgel bedoeld voor jeugdpuistjes, maar met de gierende hormonen in een ontzwangerend lijf kan dit ook prima gebruikt worden! Mijn huid wordt er erg rustig van

Kruidvat is wel mijn hofleverancier voor gezichtsproducten, want ik gebruik ook nog deze producten:
gezichtscreme

Micellair water, Skin science elixer (gebruik is ’s avonds voor het slapen gaan) en Skin science day dream (’s ochtends).

Superbetaalbare producten waar ik dus erg tevreden mee ben!

Nu is het afwachten wanneer het ontzwangeren stopt, en mijn huid weer z’n normale vorm en problematiek krijgt. Ik ben benieuwd of ik de Cotton Peeling Pads van Kruidvat blijf gebruiken!

xx

Loes

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *