New in: Velvet Patchouli No 20 – The Master Perfumers

velvet patchouli no 20 master perfumer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn favoriete drogist (in Nederland) is Kruidvat en zij hebben een eigen lijn met parfums, genaamd The Master Perfumer. Ik was er nooit zo mee bekend, tot vorig jaar alle beautybloggers log gingen op ‘No 39 Absolute Iris’ omdat dat echt een dupe zou zijn van La Vie Est Belle. Omdat ik niet wist of ik La Vie est Belle lekker vond, ben ik dus ‘begonnen’ met No 39, en die beviel prima! Na een ongelukje in de badkamer waarbij het flesje het niet overleefde was ik eigenlijk nog niet weer op zoek gegaan naar een vervanger.

Velvet Patchouli

the-master-perfumer-velvet-patchouli-3

No 20 dus, Velvet Patchouli. Ik ging dit keer voor een klein flesje, om het te proberen.

the-master-perfumer-velvet-patchouli-6

Dit flesje bevat 15 ml en kost € 3,49. Er is ook een groter flesje met 50 ml wat € 7,99 kost. Fijne prijzen he?

Het flesje is dus en langwerpig en niet per se bijzonder. Makkelijk om op te bergen, en als je veel van dit soort ‘staafjes’ hebt is het volgens mij erg leuk om ze samen in een glaasje te zetten. Ik denk dat hij ook prima is voor in je tas: niet te groot en zeker niet te zwaar. En door het formaat ook prima in je clutch te stoppen :-).

the-master-perfumer-velvet-patchouli-7

De geur is een beetje een warme,  kruidige mix van roos, pruim en patchouli. En patchouli ken ik dan weer van Coco Mademoiselle van Chanel, wat mijn favoriete parfum is.

En hoe meer ik ‘m draag, hoe meer ik het idee heb dat het een dupe van Coco Mademoiselle is.

Ik ben er net zo dol op, alleen de houdbaarheid van de geur is niet zoals bij Coco Mademoiselle. Wat wil je ook: van Coco Mademoiselle heb ik de parfum-variant, en dit is een eau de toilette. En de prijs is er natuurlijk ook naar, dus dat vind ik niet zo heel erg. ’s Avonds doe ik gewoon nog een beetje op om ‘m weer goed te ruiken.

the-master-perfumer-velvet-patchouli-8

 

the-master-perfumer-velvet-patchouli-9

 

the-master-perfumer-velvet-patchouli-12

Ik vind het dus een heerlijke geur, zoals ik zei is hij wat zwaarder en ik denk dat hij daarom wat minder geschikt is voor hele jonge meiden.

En jij, kende jij The Master Perfumer van Kruidvat al?

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

2 Reacties

  1. 31 oktober 2016 / 08:31

    Ik ken de geur niet maar het klinkt lekker. Jammer dat het een eau de toilette is. Maar je kan hem handig mee meenemen en voor die prijs kan je makkelijk iets vaker spuiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *