New in: make-up kwasten van Boozyshop!

image

Afgelopen vrijdag was het black friday en dat betekende dat er bij boozyshop geen verzendkosten waren op bestellingen boven 15 euro. Benieuwd wat ik bestelde?

Vrijdag plaatste ik een bestelling en zaterdag was het al binnen!

image

Wat een feest om zo een pakketje te krijgen: mooi verpakt in een roze zakje (en al in gebruik bij dochterlief), met een lief kaartje erbij.

Dan het belangrijkste: de inhoud!

image

Als eerste de City Color Pearl oogschaduwprimer. Deze was nu in de aanbieding voor € 2,49 en vond ik dus het proberen waard. Zoals je kunt zien op de swatch zit er veel parelmoer glans in, en dat zie je ook terug als je het uitgesmeerd hebt. De basis is een beetje wittig en lijkt me dus erg geschikt voor lichte oogschaduw.
Ik heb ‘m vandaag geprobeerd en het is qua structuur een fijne ondergrond voor de oogschaduw. Wel moet je goed  opletten waar je ’t smeert, anders zit je hele gezicht onder de glitters. Erg geschikt dus ook voor de feestdagen.

image

Als 2e deze prachtige Rose Golden Jewellery Big Powder 1160 kwast. Wat een prachtexemplaar! Hij heeft nog een mooi plastic bewaarhoesje, zodat je ‘m tijdens het opbergen kunt beschermen. Hij is echt super zacht en voelt geweldig aan! En dan de kleur: ik hou wel van de rose goud. Hij is wat korter dan mijn oude poederkwast en had gedacht dat ik dat niet zo fijn zou vinden. Maar niets is minder waar: wat een fijne kwast! Hij pakt het poeder goed op en veegt het prima uit op m’n gezicht. Hij prikt absoluut niet, het voelt heerlijk zacht op mijn gezicht. Ik ben echt dik tevreden. Deze kwast kost € 6,49.

image

Dan deze: de Large Shader A07. Hij is in werkelijkheid een stukje groter dan ik had gedacht, maar dit is ook een prachtige kwast. Super zacht en met een fijne lange steel. Deze steel is dan weer een stukje langer dan de meeste kwasten die ik heb. Dat vind ik voor een oogschaduw kwast dan wel weer fijn.
Vandaag heb ik ‘m getest en ook deze kwast doet z’n werk erg goed: hij pakt het oogschaduwpoeder goed op en verdeelt het goed over het ooglid. Ook deze kwast prikt niet en voelt fijn aan in het gebruik. De prijs van deze kwast is € 3,50.

image

Dan deze laatste: de Eye Shading A06. Ook al zo’n prachtige lange kwast. En super zachte haren. Vandaag gebruikt en ik ga hetzelfde zeggen: ook deze kwast doet z’n werk goed en prikt totaal niet. Hij voelt erg zacht aan en en doet zijn werk prima. De prijs van deze kwast is € 3,50.

Ik had nog maar 1 kwast van Boozybrush, maar snap eigenlijk niet zo goed waarom ik er niet veel meer heb. De prijs-kwaliteitverhouding van deze kwasten is echt supergoed. Ze zijn zacht, en liggen qua gebruik prettig in de hand en doen hun werk prima! Als ik weer een nieuwe kwast nodig heb, ga ik er zeker weer een van Boozybrush bestellen!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *