New in: Geurkaarsen van Shearer Candles

shearer candles (1)

Een tijdje terug bestelde ik al een keer geurkaarsen van Shearer Candles. Inmiddels hebben we daar flink wat van verstookt (heerlijk!) en toen er dus weer een nieuwe sale voorbij kwam dacht ik: bestellen! Dit keer bestelde ik niet alleen de kaarsen. Kijk mee!

shearer candles (2)

Als eerste deze grote kaars in de geur Amber & Rose. Dit vind ik dus zo’n heerlijk geur! De vorige keer had ik er een glazen potje van en die beviel wel. Er komt een hele zoete geur af, die ik erg lekker vind (ook voor de zomer).

shearer candles (3)

shearer candles (4)

Dan iets nieuws (voor mij dan): geurstokjes in de geur ‘Oriental fig’. De vorige keer had ik hier een klein blikje van en ook deze geur vond ik erg lekker. Ik heb de geurstokjes nog niet in gebruik, maar ik kon door het potje heen al wel ruiken dat deze ook weer lekker is. Een beetje zoetig, als het ware.

shearer candles (5)

shearer candles (6)

shearer candles (7)

Ook dit is weer een andere pot dan ik de vorige keer had, maar vond het leuk om ook eens wat anders te proberen: ook deze is weer in de ‘fig’-variant, want die geur vind ik wel erg lekker. Friszoet zou ik zeggen, want het ruikt wel zoetig, maar niet te (als je snapt wat ik bedoel. Geuren omschrijven is zo lastig!). Deze is al in gebruik en laat het huis heerlijk ruiken!

shearer candles (8)

Een nieuw potje: Hollyberry & Clove. Deze staat nog met deksel en al in de kast. Qua kleur vloekt ‘ie enorm in ons huis, maar hij ruikt ook wel erg lekker.

shearer candles (9)

Niet heel goed te zien, maar er zitten dus glitters in het kaarsvet, haha. Een beetje Kerst-achtig. Past daar qua geur ook goed bij, maar dat vind ik stiekem niet zo erg.

shearer candles (10)

Nog een klein potje in de geur ‘Persian Lime’. Die is niet moeilijk te omschrijven: frisse limoen! Een lekker zomers geurtje. En voor de afwisseling erg leuk. Als je te vaak dezelfde geur gebruikt, dan ruik je ‘m zelf niet meer.

shearer candles (11)

Niet zo spannend van binnen als de Hollyberry & Clove (zonder glitters dus), en ook geen glimmende gouden pot.

Ik ben helemaal blij met deze aanvulling, want ik was ondertussen bezig met de laatste pot van mijn vorige bestelling. Ik ben echt blij dat ik de sale weer voorbij zag komen en dat mijn voorraadje nu weer wat aangevuld is.

Vind jij geurkaarsen alleen iets voor de winter of gebruik jij ze ook het hele jaar?

xx
Loes

P.s. Ben jij al lid van Vente Exclusive?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *