Mijn blogavontuur wordt groter: Pixel Loes

Waaaah, ik vind het ontzettend spannend om dit bekend te maken, maar ik heb dus echt een heel leuk nieuwtje voor je! In mijn artikel over de doelen van 2018 kon je al lezen dat ik bezig ben met een nieuw project. Ik had het als doel opgeschreven, zodat het een beetje een stok achter de deur zou zijn. Een en ander kwam plots in een sneltreinvaart bij elkaar en daarom kan ik je nu dus al vertellen wat mijn ‘geheime project’ voor 2018! Mijn blogavontuur wordt groter.. Ben je ook zo benieuwd?Een nieuwe camera

Tja, om een heel lang verhaal een beetje korter te maken: sinds vorig jaar zomer ben ik aan het sparen geweest voor een nieuwe spiegelreflex camera. Het is een Canon EOS 80D geworden, maar daar ging een heel proces aan vooraf. Ik had veel vragen, want ik ben immers geen fotograaf. Wel vind ik het enorm leuk om foto’s te maken, en ik wilde me dus zo goed mogelijk verdiepen in een nieuwe camera. Mijn zoektocht op google leverde vooral Engelse blogs op en toen dacht ik: ik ga dit fotografie-avontuur niet in mijn eentje aan! Ik neem jullie gewoon mee op mijn reis. De vragen die ik heb (en had), ga ik zelf beantwoorden, zonder technische poespas. In Jip-en-Janneke-taal. Want daar heb ik zelf behoefte aan. En zo hoop ik iedereen een beetje wijzer te maken op het gebied van fotograferen.

Zie hier mijn nieuwe beauty, links de 80D die toch wel een stukje groter is dan zijn kleine (oudere) broertje rechts (de 450D).

Pixel Loes

Ha, ja, wat kan ik daar dus nou nog meer over zeggen.. Omdat ik het bloggen en het fotograferen wilde combineren, heb ik dus een nieuw domein aangeschaft: pixelloes.com!

Daar kan ik dus helemaal mijn ei kwijt voor wat betreft mijn ‘fotovragen’. Via Etsy heb ik een nieuw logo laten maken en zo ziet het er uit (klik op de foto om de site te bezoeken trouwens):

Ik ben er best een beejte trots op! Omdat dit net allemaal afgelopen week is gestart, moet er nog wat content bijkomen, maar he, het begin is er. Ik heb al ik weet niet hoeveel ideeën in mijn hoofd die ik graag wil uitzoeken (en uitvoeren), dus de komende tijd zal er veel nieuwe content bij komen. Zoals ik al zei: ik ben uiteraard geen fotograaf, maar ik wil wel graag beter worden in het maken van foto’s.

Voor nu kun je in elk geval al even kijken hoe het er uit ziet, en als je het leuk vindt, kun je ook al een kijkje nemen op het bijbehorende Instagram-account. Mijn blogavontuur wordt groter, en ik krijg er een enorme grijns van op mijn gezicht. Nu kan ik natuurlijk ook altijd nog wat input gebruiken, en daarom zou ik het leuk vinden als jij ook wat input zou leveren. Heb je vragen t.a.v. je toestel, fotograferen of is er iets wat ik voor je kan uitzoeken? Laat het dan weten in de comments, dan zal ik dat proberen!

Heb jij al een vraag voor mij? En wat vind je van mijn idee om een tweede blog te beginnen?

xx
LoesDit artikel bevat affiliate links. Wil je weten wat dat betekent? Lees dan mijn disclaimer.

 

2 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 13:10

  Wat ik ervan vind? Super leuk! Ik heb nog geen vragen maar wens je al wel vast veel succes. Je logo vind ik al top!

  • Loes
   Auteur
   22 januari 2018 / 09:49

   Dank je wel! Ik ben zelf ook erg blij met het logo 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *